19 / 04 / 2024

Vildan Özgül

Vildan Özgül

Zini İnşaat Otelcilik Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Zini, Vildan Özgül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Beyoğlu, Hacımimi Mahallesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Wells Fargo'nun dolar/TL tahminine flaş yanıt geldi: 'Allah akıl fikir versin'

Wells Fargo 2024'e ilişkin uluslararası ekonomik görünüm raporunda dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde 2 liraya kadar gerileyeceği öngörüsünde bulununca Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da jet yanıt geldi...

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Erdinç Özgül tarafından kuruldu.

Pierre Cardin Kadın çantalarda net yüzde 50+ sepette yüzde 10 indirim fırsatı! Pierre Cardin 20 Eylül 2022 Fiyat Listesi

Fransız giyim markası Pierre Cardin, kadınların tercih ettiği çanta modellerinde online satış mağazasına özel yüzde 50 + sepette yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. Kol çantası, çapraz çanta, bel çantası, büzgülü çanta, sırt çantası, askılı çanta, cüzdan ve el çantası modellerinde geçerli kampanya

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak, Mahmut Özgül ve Ömer Savaş Bilir ortaklığında kuruldu.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Özgül ve Nülüfer Özlem ortaklığında kuruldu.

Kültür sektöründe iş yeri kira stopajı indirimi gerçekleştirdik!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, "Kültür sektöründe iş yeri kira stopajı indirimi gerçekleştirdik" dedi ve oranın yüzde 20’den yüzde 10’a düştüğünü belirtti...

Dirençler Elektrik Elektronik Paslanmaz Metal Ve İnşaat Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Dirençler Elektrik Elektronik Paslanmaz Metal Ve İnşaat Kimya Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Özgül tarafından kuruldu.

Moda Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Esat Özgül tarafından kuruldu.

Renkli Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renkli Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Özgül tarafından kuruldu.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

Vildan Özgül Haberi

Vildan Özgül

Zini İnşaat Otelcilik Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Zini, Vildan Özgül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu.


Zini İnşaat Otelcilik Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, otel, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken, ev, apartman, işyeri ,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...