19 / 04 / 2024

Vileroy Boch yeni ürünleri

Vileroy Boch yeni ürünleri

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

Villeroy Boch’un yeni tasarımıyla çağdaş yorum!

Renklerin ve ebatların, dekor ve aksesuarlarla uyumlu kombinasyonu: Villeroy Boch’un yeni tasarım konsepti MON CŒUR serisi… MON CŒUR, Villeroy&Boch’un da etkilediği 20. yüzyılın Jugendstil tarzının günüme uyarlanmış hali olarak öne çıkıyor.

Villeroy&Boch’un Metallic Illusion serisi ferah alanlar için ideal!

Paslı görünüm, modern iç mimaride ve heykellerde sıkça kullanılıyor. Bu malzeme, tipik rengi ve yapısıyla eşsiz bir cazibeye sahip. Villeroy&Boch’un yeni porselen karo serisi Metallic Illusion, bu tasarım fikrinden ilham alınarak tasarlandı.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

Evdema, Villeroy&Boch Parke işbirliği!

Bünyesinde, dünyanın en çok tercih edilen, dekorasyon alanında hizmet veren 11 markasını bulunduran Evdema, Eylül ayında dünyaca ünlü Villeroy&Boch’un parke distribütörlüğünü alarak yeni bir atılıma imza attı.

Villeroy Boch'tan yeni directflush!

Yeni nesil açık kenarlı klozet tasarımı Direct Flush en yüksek seviyede temizliğe ve hijyene olanak sağlarken; modern formuyla da yaşantımıza yeni bir soluk katıyor.

Villeroy Boch’un yeni karo serisi Venida'yı tanıttı!

Villeroy & Boch Karo tarafından geliştirilen yeni duvar ve de zemin serisi Venida’nın sahip olduğu gösterişli tasarımın arkasında yatan fikir işte bu şekilde ifade ediliyor.

Villeroy & Boch Lodge serisi doğal parke görünümüne sahip!

Villeroy & Boch, Lodge ile ahşap zemin görünümüne sahip yeni porselen seramik zemin konsepti ile dikkat çekiyor. Parkeden ilham alan Lodge, modern olduğu kadar doğal…

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Vileroy Boch yeni ürünleri Haberi

Vileroy Boch yeni ürünleri

Ahşap görünümlü karolar bu sene de ilgi görmeye devam ediyor. Modern mimari tasarımlara doğal bir görünüm kazandırması ve birçok pratik avantajı düşünüldüğünde, bu talep hiç de sürpriz değil. Daha uzun kullanım süresine sahip olması, ahşaptan daha sağlam olması ve ayrıca görünümlerini uzun süre muhafaza edebilmesi açısından karo her zaman ilk tercihlerden… 


Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks sert ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. Bu yeni tasarım, tıpkı gerçek ahşaptaki gibi; uzun şeritler ve yarık görünümü barındırıyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor. Renk seçenekleri hafif gölgeli griden koyu kahveye kadar uzanıyor ve içerdiği farklı ahşap tipleriyle adeta Kuzey Amerika ormanlarını anımsatıyor. TUXEDO yarattığı harmoni ile kullanılan alanlara sıcaklık katıyor. Doğaldan...