19 / 04 / 2024

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.



Ahşap görünümlü karolar bu sene de ilgi görmeye devam ediyor. Modern mimari tasarımlara doğal bir görünüm kazandırması ve birçok pratik avantajı düşünüldüğünde, bu talep hiç de sürpriz değil. Daha uzun kullanım süresine sahip olması, ahşaptan daha sağlam olması ve ayrıca görünümlerini uzun süre muhafaza edebilmesi açısından karo her zaman ilk tercihlerden… 


Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks sert ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. Bu yeni tasarım, tıpkı gerçek ahşaptaki gibi; uzun şeritler ve yarık görünümü barındırıyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor. Renk seçenekleri hafif gölgeli griden koyu kahveye kadar uzanıyor ve içerdiği farklı ahşap tipleriyle adeta Kuzey Amerika ormanlarını anımsatıyor. TUXEDO yarattığı harmoni ile kullanılan alanlara sıcaklık katıyor. Doğaldan canlı tonlara kadar uzanan renk skalası modern şehirli görünümü mükemmellikle tamamlıyor. Bu şehirli tarzın bir uzantısı olarak, TUXEDO hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor. 


TUXEDO 20cm ve 30cm genişliğinde, 120cm uzunluğunda sunulurken; düz bir şekilde döşenmesine ek olarak, klasik parke şeklinde de düzenlenebiliyor. Renk paletinde bej, kahve ve gri-bej gibi 3 sıcak renge ek olarak; fildişi, gri ve kahve-siyah gibi soğuk renkleri de bulunduruyor. Yaratılmak istenilen kompozisyonla bağlantılı olarak zemin tasarımında zıtlık ve harmoni oluşturulmasına olanak sağlıyor. Karonun rölyefli yüzey dokusu testere kesimi etkisi veren oluklu yapısıyla otantik ahşap görünümü yaratıyor. TUXEDO aynı zamanda duvar ve zeminde kullanıma uygun 30X30cm formatında dekor karoları da içeriyor. Dekor karolar ara ara, serpiştirilerek kullanılacağı gibi, halı etkisi yaratacak şekilde düzenli olarak da döşenebiliyor. Yer seviyesindeki duş alanları için mükemmel olan 30X30cm boyutundaki dekorlar, filelenmiş olarak sunulan 5X5cm mozaikler ve 7,5X120cm şerit süpürgelikler her renkte mevcut olup, TUXEDO serisinin tamamlayıcı ürünleri olarak öne çıkıyor. 


Seçilecek renkle bağlantılı olarak TUXEDO, modern country bir atmosfer veya ışıltılı bir yaşam alanı yaratmak için kullanılabiliyor. Sıcak renkler doğal görünümlü zarif alanlar yaratılmasına imkan verirken, soğuk renkler ile zamansız ve modern atmosferler yaratılabiliyor. 


Geri Dön