25 / 04 / 2024

villa kiraları

villa kiraları

Tatil sezonu yaklaşıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kalabalık otelleri tercih etmeyen turistler lüks villalar için rezervasyonlara başladı. Kişiye özel lüks villaların kiraları  günlük fiyatları 1100 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor.

Tatilciler sakin yerlerde villa kiralıyor!

3 aylık tatilini yapma isteyenlerin yeni tercihi villalar oldu. Yıl içinde çalışan kişiler sakin yerlerdeki villalarda kafa dinlemeyi tercih ediyor.

Ege ve Akdeniz'deki villalar günlük 600 liraya kiraya veriliyor!

Yerli ve yabancı turistler Ege ve Akdeniz'de satın aldıkları villaları yaz aylarında günlüğü 500-600 liradan kiraya veriyor. Villa sahiplerinin yıllık kazancı ise 45 bin lirayı buluyor.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Bodrum'da müstakil villa kiraları dudak uçuklatıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Orkun Ün, bugünkü yazısında 'müstakil villaların kirası' konusunu kaleme aldı.

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Tam kapanmada kiralık villalara talep arttı!

17 günlük tam kapanma sürecinde kalabalık şehirlerden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar villa kiralamayı tercih etti. Bu dönemde villa kiraları oranında artış yaşandı. 

Tatil bölgelerinde villa kiraları üçe katlandı!

Bodrum'da yaz sezonu için hazırlıklar başladı. Pandemi nedeniyle otelde kalmak istemeyen vatandaşlar villalara yöneldi. Bu durum villa kiralarını üç katına çıkardı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Kocaeli Villa Liva Mart 2022'de teslim! Yeni proje!

VA Konut imzasıyla Kocaeli'nin Yedi Yıldızlı İlçesi Başiskele'de hayata geçirilen Villa Liva projesinde kent villalarının kiraları 2250 TL'den, müstakil villaların kiraları ise 4500 TL'den başlıyor.

9 günlük bayram tatili villa kiralarını uçurdu!

Kiralık villalarda fiyatlar bayram nedeniyle çok fazla yükseldi. Villaların en ucuzu kişi başı günlük 275, en pahalısı ise 2 bin 879 lira olarak açıklandı.

Yüksek kiralar bıktırdı, hastaneler mobil hizmete yöneldi!

Milyonlarca doları bulan kiralar, hastaneleri mobil sağlığa yöneltti. EKG'den, Check-Up'a her türlü hizmeti evde daha ucuza veren sektör, kendine kısa sürede 500 bin müşteri buldu

Polat Villa Bodrum Evleri'nde 450 bin TL'ye! İcradan!

Bodrum 2. İcra Müdürlüğü, Muğla Bodrum'da 11 bin 991 metrekare arsa vasıflı taşınmaz üzerinde bulunan Polat Villa Bodrum Evleri E Blok zemin kat 15 nolu dubleks meskeni satışa sunuyor

Eston Şehir Evlerinde 488 bin TLye bahçeli villa!

Bahçeşehir’de inşa edilen Eston Şehir projesinde bahçeli villa fiyatları 488 bin TL’den başlıyor. Eston Şehir'de konut bedelinin tamamını peşin ödemek isteyenlere yüzde 10 indirim uygulanıyor

Bodream Villaları 'nda 117 bin dolar! Hemen teslim yazlık villa!

Bodrum"da inşa edilen Bodream Villaları"nda yazlık villa fiyatları 117 bin dolardan başlıyor. Proje Güllük Körfezi"nde yer alan Antik İasos ´ta inşa ediliyor¦

Yıldırım Demirören ve Sinan Vardar Bodrum'da villa yapacak!

Beşiktaş"ın Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar, Bodrum"a özel bir proje ile gidiyor. Vural Öger"in Hebil Koyu"nda denize sıfır arazisini alan siyah beyazlı ikili, burada 22 özel villa yapacak

villa kiraları Haberi

villa kiraları

Koronavirüs salgını tatil tercihlerini kökünden değiştirdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, salgın nedeniyle otel gibi kalabalık ortamlara girmek istemeyenler, havuzlu villa ve yat gibi kişiye özel tatillere yönelirken, bu rezervasyonlarda doluluk şimdiden yüzde 60'lara ulaştı, yazın yüzde 100'ü bulması bekleniyor.

Villa ve yat kiralama sektöründe faaliyet gösteren Yusuf Temrel konuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Termel koronavirüs salgınıyla insanların tatil tercihlerinin değişim gösterdiğini dile getirdi. Yeni trendin villa ve yat kiralama olduğunu belirten Temrel, otel gibi kalabalık mekanlara girmek istemeyenlerin bu seçeneklere yöneldiğini bildirdi. Temrel, villa tatilinde havuz, güneşlenme alanı, odalar, bahçe, teras gibi tüm alanların tamamen kişiye özel olduğunu, misafirlerin tek bir odaya sıkışıp kalmayacağını ve risklerden daha uzak özel bir tatil yapılabileceğini belirtti.

Daha sağlıklı bir tatil imkanı...