29 / 03 / 2024

VİMER nedir

VİMER nedir

Gelir İdaresi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı çağrı merkezi olarak faaliyette bulunan Vergi İletişim Merkezi VİMER nedir? Vergi İletişim Merkezi VİMER çalışma saatleri nelerdir?

Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Zühtü Topbaş Kimdir?

Ömer Zühtü Topbaş kimdir Ömer Zühtü Topbaş’ın mesleği nedir? Ömer Zühtü Topbaş eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Düşük yakıt tüketimi sunan Honda HR-V e:HEV uygun fiyatta! İşte 07 Nisan 2023 fiyat listesi

HR-V HEV, düşük yakıt tüketimi sayesinde uzun vadede tasarruf sağlar. Ayrıca, düşük emisyonlar nedeniyle vergi avantajları gibi ekonomik avantajlar da sağlayabilir. Honda bayisinden CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajı da sakın unutmayın. Peki Honda HRV e:HEV 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Hazine ve Maliye Bakanlığı fırsatçılara göz açtırmayacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bazı ürünlerde haksız fiyat artışı ve stokçuluk yapıldığı iddialarına ilişkin şikayetleri almak üzere "VİMER-189" ihbar hattında uzman bir ekip görevlendirdi.

İmar affı Meclis’ten geçti!

Türkiye’de 13 milyon gayrimenkule imar affını içeren torba tasarı Meclis’ten geçti. TÜVİMER’e göre İstanbul’da krediye uygun olan evlerin fiyatı olmayan muadillerine göre yüzde 16 daha fazla. 

Ömer Şükrü Topsakal kimdir?

Çimento Sanayi Duayenleri arasında yer alan ve Atatürk'ün "Kıvılcım gibi gidin, ateş gibi dönün!" diyerek yurtdışına yüksek tahsile gönderdiği 60 öğrenciden biri olan Ömer Şükrü Topsakal kimdir?

Yüksek Makine Mühendisi Ömer Şükrü Topsakal vefat etti!

Atatürk'ün ''Kıvılcım gibi gidin, ateş gibi dönün'' diyerek yurtdışına yüksek tahsile gönderdiği 60 öğrenciden biri, Çimento Sanayi Duayenlerinden, Yüksek Makine Mühendisi Ömer Şükrü Topsakal vefat etti.

VİMER yardımı ile kira beyannamesi verilir mi?

Vergi dönemlerinde, vergi ile ilgili olarak merak edilen hususlar VİMER sistemi ile öğrenilebiliyor. Peki VİMER nedir? VİMER yardımı ile kira beyannamesi verilir mi? İşte yanıtı...

VİMER nedir?

Gelir İdaresi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı çağrı merkezi olarak faaliyette bulunan Vergi İletişim Merkezi VİMER nedir? Vergi İletişim Merkezi VİMER çalışma saatleri nelerdir?

Ömer Çelik: Emek Sineması yıkılmayacak!

Emek Sineması'nın yıkılmayacağını söyleyen Ömer Çelik, sinemanın bir kaç kat yukarı taşınacağını ifade etti...

Binalarda enerji kimlik belgesi nedir?

Binalarda enerji tasarrufunun oluşturulması amacıyla hazırlanan enerji kimlik belgeleri Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nın görevlendirdiği kuruluşlar tarafından hazırlanıyor. Binalarda enerji kimlik belgesi nedir? için tıklayın...

Kadastro nedir?

Ülke sınırları dahilindeki taşınmazların imar planlaması ve işlemlerinin belirli bir düzen içerisinde yürütülmesini sağlayan kadastro hakkında merak ettikleriniz bu haberde. İşte kadastro nedir? için ayrıntılı yanıtlar...

VİMER nedir Haberi

VİMER nedir

VİMER nedir?

Gelir İdaresi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı çağrı merkezi olarak faaliyette bulunan Vergi İletişim Merkezi (444 0 189 - VİMER), vergi ile ilgili konularda bilgi danışma, ihbar yönetimi, geri arama, İngilizce elektronik posta yanıtlama ve Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) işlemlerine ilişkin hizmetleri vermektedir.


VİMER çalışma saatleri..

Vergi İletişim Merkezi’nde hizmet saatleri hafta içi 09:00 – 19:00 arasında olup, resmi tatil günlerinde hizmet verilmemektedir.


Vergi İletişim Merkezi ile telefonla yapılan görüşmeler şehir içi görüşme tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.


Vergi İletişim Merkezi'nin sunduğu hizmet sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu kapsamda; “Bilgi Danışma” hizmetine, Eylül 2010 tarihinde “İhbar Yönetimi”, Haziran 2011 tarihinde “Geri Arama” ve Mayıs 2012 tarihinde de “İngilizce Elektronik Posta Yanıt” hizmetlerini eklemiştir. E-beyanname, E-haciz, internet vergi dairesi, şikâyet ve öneri yönetimi...