28 / 03 / 2024

Vira İstanbul satılık konut

Vira İstanbul satılık konut

Vira İstanbul satış ofisi irtibat için 444 94 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 95 bin metrekare arsa alanına sahip proje 1.156 adet daire ve 39 adet mağazadan oluşuyor.

Vira İstanbul satılık konut fiyatları!

Vira İstanbul satılık konut fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul Evleri 17 blok olarak hayata geçirildi...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Projede konutların tamamının 2018 yılının yaz sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evler!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evlerin fiyatları 265 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul'da aylık taksitler 2 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev!

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta yer alan projede 30 ay vade farksız taksit şeklinde ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. 17 blok halinde hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık!

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Gül Proje imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Vira İstanbul satılık daire!

17 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı 'da hayata geçiriliyor. Vira İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Kavaklı Vira İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü'nde Gül Proje imzasıyla hayata geçirilen Kavaklı Vira İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

Vira İstanbul satılık!

Gül Proje tarafından Beylikdüzü Kavaklı'da hayata geçirilen Vira İstanbul satılık 1.155 adet konut ve 38 cadde mağazasından meydana geliyor. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Vira İstanbul satılık konut Haberi

Vira İstanbul satılık konut

Vira İstanbul satış ofisi ile 444 94 85 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. Gül Proje tarafından inşa edilen projede dairelerin alaları 70 ile 201 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Beylikdüzü Vira İstanbul'da konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 30 ay vade fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 


Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanan Gül Proje Vira İstanbul'da 1.156 tane konut ile 39 tane mağaza bulunuyor. Proje 17 blok halinde hayata geçiriliyor. 


İstanbul Beylikdüzü Kavaklı'da, 95 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen Vira İstanbul Rezidans Kavaklı sahile 3 dakika, E-5'e 2 dakikalık yakınlıkta yer alıyor. 


Kavaklı Vira İstanbul'un ortak yaşam alanları içerisinde; spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, kapalı...