26 / 04 / 2024

Vitra etkinlik

Vitra etkinlik

Vitra 8 - 13 Nisan tarihlerinde 4. kez Milano Fuarı’ ndaydı. VitrA’ nın, yeni malzeme teknolojisi Infinit’i kullanarak ürettiği lavabolar da standda oluşturulan raflarda sergilendi.

Vitra, Red Dot’tan 2 ödülle döndü!

VitrA’ nın 2 karo serisi; dünyanın en eski ve prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot Design Awards 2014 kapsamında, “ Ürün Tasarımı ” kategorisinde ödül kazandı.

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü'nden 2 yeni etkinlik!

DemirDöküm Sosyal Sorumluluk Kulübü “Sağlık Haftası kapsamında bisiklet turu ve doğa yürüyüşü olmak üzere iki etkinlik gerçekleştirdi. DemirDöküm çalışanları 12 km’lik zorlu bir yürüyüş rotasını tamamladı.

VitrA, mermerin asaletini mekanlara taşıyor!

Kullanıcıların kişiliğini, zevkini ve tarzını yansıtan yaşam alanları tasarlayan VitrA, trendlere öncülük edenlere yönelik, karo ve mermerin asaletini birleştiren sıra dışı ürünleriyle dikkat çekiyor.

VitrA ürünlerini BATH TIME GOOD TIME'da görücüye çıkardı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu markası VitrA, banyolar için tasarladığı gelecek senaryolarını, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında tasarımın başkenti Milano’da gerçekleştireceği BATH TIME GOOD TIME adlı sergide izleyiciyle buluşturdu.

VitrA yaşam alanlarıyla yaza hazırlanıyor!

Çizilmeye ve aşınmaya dayanıklı VitrA seramikler, teras, bahçe, otel, alışveriş merkezi gibi ev dışı mekânlarda ve yoğun trafikli alanlarda güvenle kullanılıyor. Doğrudan gün ışığına maruz kalan seramikler solmuyor ve renk değiştirmiyor.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki teması konut!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Cem Sorguç'un üstlendiği VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'ni üstlendi. Tümer, VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki temasının konut olduğunu belirtti.

VitrA ile Hayallerini Tasarla Yarışması başladı!

Yaşamı güzel kılan her yeniliğin önce bir hayalle başladığına inanan ve müşterilerini hayal kurmaya davet eden VitrA’nın VitrA ile Hayallerini Tasarla temalı reklam filmi gösterimi ve yarışması, eş zamanlı olarak başladı.

Vitra tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi!

Vitra, zor beğenen tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi. Mağazaya gelen müşteri, tasarlamak istediği mutfak ya da banyoyu önceden görüp karar verebiliyor.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

Yenikapı Miting Alanı’na Etkinlik Çadırı inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi, denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı’na şimdi de ‘Etkinlik Çadırı’ inşa edecek. Kurulacak çadırın maliyeti, denizin doldurulması için harcanan bedele yakın.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

VitrA ürünleri Good Design 2015 ödülünü aldı!

Yenilikçi trendleri ve özgün çizgileri seramiklere yansıtan VitrA’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan “Good Design” tarafından bir kez daha onaylandı.

VitrA ile İNTES iş birliği yaptı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Başkan Yardımcısı Ozan: "Bugün imzaladığımız protokolle başlayacak iş birliği, VitrA Karo'nun her süreçte kaliteyi ön planda tutan yönetim anlayışı doğrultusunda atılan değerli bir adımı temsil ediyor" dedi.

VitrA'dan karo ustalarına sertifikalı eğitim!

VitrA, seramik uzmanı yetkili servisinde çalışan 70'e yakın karo ustasına eğitim aldırıp, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) sınavlarından geçerek sertifika sahibi olmalarını sağlayacak.

Vitra etkinlik Haberi

Vitra etkinlik

VitrA, 8-13 Nisan tarihlerinde İtalya’nın tasarım ve yaratıcılık başkenti Milano’daydı. Tasarımın geleceği hakkında ipuçları veren Milano Fuarı’na* bu yıl 4. kez katılan VitrA’nın standını, Memoria banyo serisine de imza atan Fransız tasarımcı Christophe Pillet tasarladı. Siyah rengin ağırlığının hissedildiği standda yer alan büyük kaktüsler, azalan su kaynaklarını hatırlattı.


VitrA’nın yeni banyo serileri Memoria ve Metropole’nin yanı sıra; Ross Lovegrove, Christophe Pillet, Pentagon ve Noa gibi farklı tasarımcıların imzasını taşıyan ödüllü ürünlerin de görülebildiği standın dikkat çeken ürünlerinden biri, kanalsız iç haznesiyle banyo temizliğinde yeni bir dönem başlatan VitrA Rim-ex klozet oldu. VitrA’nın, yeni malzeme teknolojisi Infinit’i kullanarak ürettiği lavabolar da standda oluşturulan raflarda...