25 / 04 / 2024

vitra gala banyo mobilyaları

vitra gala banyo mobilyaları

VitrA, parlak renklerdeki Gala banyo mobilyalarıyla, misafir banyolarına modern bir soluk katıyor...

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA'dan yeni Sento asma klozet tasarımı!

VitrA, tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Slim klozet kapağı, Sento asma klozet, Select ve Sirius kumanda panelleri, ayrıcalıklı bir banyo deneyimi sunuyor.

VitrA yeni ürünleriyle Cersaie Seramik Fuarı'nda!

VitrA, yeni karo serilerini, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie’de tanıtmaya hazırlanıyor. İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergileyecek.

Vitra yeni ürünü Combo'yu tanıttı!

VitrA iki yıkanma deneyiminin en konforlu yönlerini birleştirerek arındırıcı ve canlandırıcı bir duş ile küvette uzun ve rahatlatıcı banyo keyfini bir arada sunuyor.

Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği!

VitrA; seramiklerin banyo dışında, antreden salona, terastan mutfağa ve balkona kadar evin tüm yaşam alanlarında kullanılabildiğini anlatan yeni reklam filmini, izleyicilerle buluşturdu. Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği...

Vitra Elegance banyo serisi klasikten vazgeçmeyenlere özel tasarlandı!

VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor.

VitrA Rim-ex kolay temizliğin formülünü sunuyor!

VitrA’nın, banyolarda yeni bir dönem başlatan inovatif ürünü Rim-ex sayesinde, yılda ortalama 85 saat süren banyo temizliği tarihe karışıyor. VitrA Rim-ex kolay temizliğin formülünü sunuyor.

Vitra Shift+ banyo mobilyaları, banyoyu kişiselleştirme alternatifleri sunuyor!

Vitra’ nın, küçük büyük bütün banyo alanlarında kullanılabilen Shift+ banyo mobilyaları, modülerliği sayesinde kişiselleştirilebiliyor. Büyük mekanlarda ise ek ünitelerle, banyonun fonksiyonelliği artırılıyor ve hayat kolaylaştırılıyor.

Vitra Rim-ex sayesinde yılda ortalama 85 saat süren banyo temizliği tarih oluyor!

VitrA’nın, banyolarda yeni bir dönem başlatan inovatif ürünü Rim-ex sayesinde, klozetin içine yerleştirilen ve suyun dağılmasını sağlayan seramik aparat ile yılda ortalama 85 saat süren banyo temizliği tarihe karışıyor.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi’nin 3. kitabı Eğitim Yapıları yayımlandı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin 3 yıl önce başlattığı “ VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi ” kapsamında hazırlanan “ Eğitim Yapıları ” başlıklı 3. kitap yayımlandı.

Vitra Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin üçüncü kitabı 22 Ocak'ta tanıtılacak!

Vitra ve Türk Serbest Mimarlar Derneği, Vitra Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin üçüncü kitabı Eğitim Yapıları'nın tanıtım gecesi kapsamında, Mimar Dorte Mandrup Mimarlık ve Öğrenmenin Yeni Yolları başlıklı konuşma yapacak...

vitra gala banyo mobilyaları Haberi

vitra gala banyo mobilyaları

Vitra Gala banyo mobilyalarının bej ve beyaz renkleri en dar banyo mekanlarında bile misafirleri ferahlatırken, geniş ve kullanışlı depolama çözümleri ev sahiplerinin içini rahatlatıyor. Koyu renk tutkunları için siyah dolap seçeneği de sunan Gala, mobilyaları tamamlayan krom ya da altın bantlarıyla mekanın havasını değiştiriyor. Water Jewels kare çanak lavabolar ve Juno armatürler, “Gala”ya, suya dayanıklı lake dolaplarla birlikte katılıyor. 40 cm’lik lavabolar, 60 cm enindeki lavabo dolapları ve aydınlatmalı dolaplı aynalarla...