19 / 04 / 2024

vitra modelleri

vitra modelleri

VitrA, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen, disiplinlerarası mimarlık yarışması Iconic Awards'tan 3 ödül birden aldı. Ürünler, Iconic Awards 2014’te ürün kategorisinde ödüle layık görüldü.

Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği!

VitrA; seramiklerin banyo dışında, antreden salona, terastan mutfağa ve balkona kadar evin tüm yaşam alanlarında kullanılabildiğini anlatan yeni reklam filmini, izleyicilerle buluşturdu. Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği...

Vitra 3 kadın 3 çağ teması ile tarzı keşfettiriyor!

VitrA Güzellik Çağı karoları zamanın ötesinde bir asaleti; VitrA Gizem Çağı karoları farklılığıyla göz kamaştıran çarpıcı estetiği; VitrA Masumiyet Çağı karoları ise doğal dokulardan gelen saflığıyla huzur veren doğayı yansıtıyor...

Vitra 3 kadın 3 çağ temasını tanıttı!

Vitra 3 kadın 3 çağ temasını tanıttı. VitrA, “3 Kadın 3 Çağ” temasıyla hazırladığı 2013 karo koleksiyonu için, Kanyon Alışveriş Merkezi’nin önünde bir deneyimleme alanı kurdu...

Vitra'dan akıllı tuvalet!

VitrA’nın akıllı klozeti, kişisel tuvalet temizliğini, konforlu bir deneyime dönüştürüyor. 4 kademede ayarlanabilen kurutma özelliği bulunan akıllı klozet, koku giderici filtresiyle, banyonun havasını da ferahlatıyor...

Vitra Metropole serisini tanıttı!

VitrA, alışveriş merkezleri, ofis yapıları, oteller gibi çağdaş ticari projelere değer katacak yeni bir banyo tasarladı. Vitra Alman endüstriyel tasarım stüdyosu NOA’nın imzasını taşıyan Metropole serisini tanıttı..

Vitra modern mimaride yalın tasarımlar sunuyor!

Modern mimaride yalın tasarımlar her geçen gün daha fazla tercih ediliyor...

Vitra, Pietra Pienza yer karolarını tanıttı!

Modern taş görünümlü karolar, şehirli mimari tarzın vazgeçilmezleri arasına girdi...

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA’ya Good Design'dan 5 ödül!

VitrA, 1950’den beri düzenlenen ve dünyanın en eski ve en saygın tasarım yarışmaları arasında yer alan Good Design kapsamında verilen 5 ödülün sahibi oldu.

VitrA Matrix serisi ile mekanlara derinlik kazandırıyor!

VitrA PRO Technic karo koleksiyonunda yer alan Matrix serisi, mekanlara derinlik kazandırıyor. Dokunma hissi uyandıran 5 yüzey seçeneği ve 6 renk alternatif sunan yenilikçi Matrix serisi, hayal edilen kombinasyonları, özgürce tasarlama olanağı sağlıyor.

VitrA Tech-Slate serisine Alman Tasarım Konseyi'nden ödül!

VitrA PRO karo koleksiyonundaki Tech-Slate serisi, German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüle layık görüldü.

VitrA Provence romantik mekanlar yaratıyor!

VitrA’nın, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO Nature karo koleksiyonunda yer alan Provence serisi, romantik mekanlar yaratıyor.

Vitra ile Kentin Hayalleri paneli düzenlendi!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

Vitra ile Ankara’nın modern mimarlık mirası tartışıldı!

VitrA’nın; kentlerin ihtiyaç, beklenti ve hayallerine odaklanan tartışma dizisi VitrA ile Kentin Hayalleri, 28 Eylül’de Ankara’daki TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3. etkinlikle devam etti.

Vitra ile Kentin Hayalleri panelinde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Vitra’dan 45 milyon Avro yatırım!

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının yüzde 50’sinden fazlasını gerçekleştiren Vitra, üretim kapasitesini yüzde 20 artıracak.

VitrA üretim kapasitesini yüzde 20 artıracak!

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının % 50’sinden fazlasını gerçekleştiren VitrA, üretim kapasitesini % 20 artıracak. Yeni yatırımla, yıllık seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesi altı milyon adede çıkarken, 500 kişiye daha istihdam sağlanacak.

VitrA Pro Color MOOD moda renklerden ilham alıyor!

VitrA’nın, renklerin mükemmel uyumunu yansıtan PRO Color koleksiyonunda yer alan MOOD serisi, güncel trendler ve moda renklerden ilham alıyor.

VitrA’nın akıllı teknolojileri ile banyolarda maksimum hijyen sağlıyor!

Evde hijyenin banyodan başladığını bilen kadınlar, VitrA’nın geliştirdiği akıllı teknolojileri tercih ediyor. VitrA, hijyenden ödün vermeyen çözümleriyle, banyoların temizliğini kolaylaştırırken, zamandan da kazandırıyor.

vitra modelleri Haberi

vitra modelleri

VitrA’nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera; klozet temizliğinde yeni bir dönem başlatan inovatif ürünü Metropole Rim-ex kanalsız klozet, Iconic Awards 2014’te ürün kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA tasarım ekibinden Selma ve Erden Gülkan’ın imzasını taşıyan Samba ve Pera ile Alman endüstriyel tasarım stüdyosu NOA tarafından dizayn edilen Metropole Rim-ex kanalsız klozet; yenilikçi, vizyoner, sürdürülebilir tasarım kriterleriyle değerlendirildi.

VitrA’nın ürünleri bugüne kadar; EDIDA, Good Design, iF, PlusX, Red Dot, Wallpaper, Interior Innovation ve Design Plus gibi dünyaca ünlü tasarım ödüllerini almaya hak...