26 / 04 / 2024

vitrA seramik serisi

vitrA seramik serisi

VitrA’nın yeni seramik serileri, Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk mekânlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor. Yeni seramikler farklı doku ve tarzlardan esinlenilerek tasarlandı.

Çanakkale Seramik'ten ‘Calacatta’ serisi!

Çanakkale Seramik, dünyaca ünlü ‘Calacatta’ mermerinin doğal dokusunu taşıdığı mekanlarda, sade ve seçkin bir atmosfer yaratıyor.

Çanakkale Seramik, evlere ‘Natte’ ile canlılık katıyor!

Çanakkale Seramik, hasır desenli rölyefli dokuya sahip Natte serisi ile hem banyo hem de mutfaklarda şık ve hareketli bir atmosfer oluşturuyor.

Yurtbay Seramik'ten Serena serisi!

Yurtbay Seramik'in yeni serisi Serena'nın Maskülen ve Klasik dokusu banyonuza asil bir ağırlık katacak...

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Vitra Tech-Slate serisi mekanları farklılaştırıyor!

Pek çok uluslararası ödüle layık görülen ve ilhamını Londra’dan alan Tech-Slate serisi mekanları farklılaştırıyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Çanakkale Seramik Vivien serisi ile ferah mekanlar!

Çanakkale Seramik, çimento etkisinin en sade sunumlarından biri olan, parlak ve pürüzsüz dokuya sahip ‘Vivien’ serisi ile konut içi ve banyolarda ferahlık hissi yaratıyor.

Çanakkale Seramik, Vera serisi ile sıcak bir atmosfer yaratıyor!

Çanakkale Seramik, tekstil ve çimento dokusunu taşıyan Vera serisi ile modern renkler ve yumuşak romantik tonların mükemmel uyumunu mekanlara yansıtıyor.

Çanakkale Seramik Vera serisi ile yumuşak renkler!

Çanakkale Seramik, ‘Vera’ serisinin patchwork’ dekorları ile mekanlarda sıcak bir atmosfer yaratıyor

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

ISVEA Corona serisi ile ihtişam banyolarda!

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA’nın yeni serisi Corona, ihtişamlı ve avangard tasarımıyla banyolarda göz kamaştıran bir görünüme imza atıyor.

Çanakkale Seramik Crocodile serisi ile mekanlarda gerçekçi görünüm!

Her bir karo seramiğin modüler döşenmesi ile karoya yeni bir boyut getiren Crocodile serisi, mekanlara gerçekçi ve yaşayan bir görünüm kazandırıyor.

vitrA seramik serisi Haberi

vitrA seramik serisi

VitrA’nın yeni seramik serileri, modern ve şık tasarımlarıyla oturma odalarına özgün bir hava katıyor. Farklı doku ve tarzlardan esinlenilerek tasarlanan Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk serileri, mekânlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor. VitrA’nın Ultra seramik serisi, son yılların en çok tercih edilen çimento görünümlü taş dokusunu zeminlere taşınıyor. Işıltılı yüzeyi ve parlak yansımalarıyla dikkat çeken Ultra, son yıllarda çok tercih edilen antrasit, gri, vizon, krem ve moka renkleriyle modern şehir evlerine yepyeni bir soluk getiriyor. Ultra serisi, 75x150 cm’e kadar büyüyen boyutlarıyla kesintisiz ve estetik yüzeyler yaratıyor.

Ahşap ve mermerin zarafetini ortaya çıkaran yeni sırlı porselen serisi Hot Chocolate, mekâna dinamik bir atmosfer katıyor. Kakao, vanilya, latte renklerindeki seride, 20x120 cm boyutunda ahşap; 80x80 ve 60x60 cm boyutlarında...