26 / 04 / 2024

Vitrifiye ColorIsvea serisi

Vitrifiye ColorIsvea serisi

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

Ege Vitrifiye Finikia serisine Avrupa ürün tasarım ödülü!

Ege Vitrifiye, “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.

ISVEA Corona serisi ile ihtişam banyolarda!

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA’nın yeni serisi Corona, ihtişamlı ve avangard tasarımıyla banyolarda göz kamaştıran bir görünüme imza atıyor.

Vitrifiye ColorIsvea serisi ile banyolara yazı getiriyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Vitrifiye, CERSAIE Fuarı'na 4 yeni serisi Selga, Zela, Finikia, Karina ve orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünlerle iştirak etti.

Ege Vitrifiye‘den yeni ALIA serisi!

Türkiye’nin en büyük seramik sağlık gereçleri üreticilerinden Ege Vitrifiye, kolay erişilebilir fiyatla üstün hijyen ve temizlik sağlayan yeni ürünü, ALIA kanalsız klozeti pazara sundu.

Yurtbay Seramik'ten yeni Zegna Serisi!

Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü Kale Smart Edge'in oldu!

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen 'Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü 2015', Kale'nin oldu. Kale ödülünü ince kesitli vitrifiye serisi 'Smart Edge' ile aldı.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Yurtbay Yapı Kimyasalları, YYK Uzman Serisi'ni tanıtacak!

“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren ve iki ayrı üretim tesisi bulunan Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı ’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak.

Çilek Mobilya First Class serisi ile çocukları bulutlara çıkarıyor!

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi değişiklik yapmak isteyenleri bekliyor!

Yurtbay Seramik gerek her mutfak tarzına uygun tezgâh arasında, gerek banyolarda kullanılabilecek Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Yurtbay Seramik Erica Serisi'ni tanıttı!

Yurtbay Seramik, modern mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Yurtbay, Erica Serisi ile baharla birlikte dekorasyonlarında baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlar hitap ediyor..

Vitrifiye ColorIsvea serisi Haberi

Vitrifiye ColorIsvea serisi

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markası İtalyan ISVEA; rengarenk alternatifler sunan ColorIsvea Serisi lavabo ve klozetler ile tekdokunuşta banyolara yazı getiriyor.


 Banyolardaki tasarım anlayışına ilham vermek, özgün ve sıra dışı banyolar yaratmak amacıyla oluşturulan ColorIsvea renkleri, günümüz trendlerini yansıtan farklı tonlardaki renk paleti ile banyolara sıradanlıktan uzak farklı bir soluk getiriyor. Yaza girerken planlanan değişikliklerde  ColorIsvea, rengarenk lavabo ve klozetleri ile banyolara enerji ve hayat katıyor.


 Beyaz ve siyahın yanı sıra mavigriden pudraya, kremden vizona varıncaya kadar göz alıcı opak renklerin kullanıldığı ColorIsvea serisi lavabolar; aynı zamanda bronz, altın ve platin renklerde metalik uygulama seçeneği de sunuyor. Rengarenk lavabolar ile uyumlu klozetlerin ise beyaz, krem, vizon ve siyah renkleri mevcut.

Baharın gelişi ile banyolarını yenilemek isteyenler için ColorIsvea, her tarzda ve...