27 / 04 / 2024

vizyon bulvar ofis

vizyon bulvar ofis

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vizyon Bulvar projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yükseliyor. Dumankaya Vizyon Bulvar projesinde 350 rezidans daire ve ofis birimleri bulunuyor

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi!

Kale Ofis Ankara'nın yeni kalesi sloganıyla basına tanıtılıyor. Ankara Çukurambar'a bağlı Mevlana Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Kale Ofis projesi 123 ofisten meydana geliyor.

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Karat Ofis Bakırköy fiyatları 2017!

Baş Yapı, Güney Gayrimenkul, Elit Vizyon işbirliğiyle hayata geçirilen Karat Ofis Bakırköy projesi 72 adet ofis ve 17 cadde dükkanından meydana geliyor. İşte Karat Ofis Bakırköy fiyatları 2017...

Karat Ofis Bakırköy fiyat listesi!

Baş Yapı, Güney Gayrimenkul ve Elit Vizyon işbirliğiyle inşa edilen Karat Ofis Bakırköy fiyat listesi 940 bin TL'den başlıyor. Karat Ofis Bakırköy projesi 72 ofis, 17 cadde dükkanından meydana geliyor.

Ofis Karat Bakırköy projesine ön talep toplanıyor!

Baş Yapı, Güney Gayrimenkul ve Elit Vizyon işbirliğiyle yükselen Ofis Karat Bakırköy projesine ön talep toplanıyor...

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Kuyaş Gayrimenkul’un iş yeri projeleri yüzde 0,70 faizle!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza ve Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda iş yerleri için kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattı.

Era Türkiye, 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı hedefliyor!

ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

Vadistanbul'da 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı!

Vadistanbul Bulvar etabında 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı yapıldı. Artaş, Aydınlı ve Invest'in projesi Vadistanbul Park, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini aldı.

Ayazağa Seba Ofis Bulvarı teslim tarihi!

Ayazağa Seba Ofis Bulvarı teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirlendi. Ayazağa Seba Ofis Bulvarı projesinde 88 ofis, 13 dükkan ve 2 restoran yer alıyor...

vizyon bulvar ofis Haberi

vizyon bulvar ofis


Dumankaya Vizyon Bulvar Residence'ın havadan görüntüleri için...