16 / 04 / 2024

Vadistanbul'da 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı!

Vadistanbul'da 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı!

Vadistanbul Bulvar etabında 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı yapıldı. Artaş, Aydınlı ve Invest'in projesi Vadistanbul Park, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini aldı.



Vadistanbul projesinin Bulvar etabında büyük bir dünya şirketine ofis blok satışı yapıldı. Satışın yapıldığı şirketin ismi yapılacak imza töreniyle duyurulacak. Ofis bloğu için 45 milyon dolar + KDV fiyatla anlaşmaya varıldı.


Vadistanbul'da otel konseptinde özel rezidans hizmetlerinin sunulacağı Service Apartments bloğu için üç yatırımcıyla görüşme yapılıyor. 


Vadistanbul Havaray'ın test sürüşü Temmuz'da

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına yapılacak olan 750 metre uzunluktaki Vadistanbul Havaray projesinde ayakların inşaatı başladı. Projenin test sürüşü Temmuz'da yapılacak. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortalığı'nın projesi Vadistanbul'da yollar için 35 milyon lira harcandı. Yol çalışmaları ağustos sonunda tamamlanacak.


9 Milyon Euro'ya su şovu ve peyzaj

Vadistanbul Bulvar etabındaki AVM ile nehir arasında yer alan rekreasyon alanına 9 milyon Euro'ya su şovu ve peyzaj alanı yaptırılacak. Su şovu ve ışık gösterisi Dubai Mall AVM'deki kalitede olacak.


Vadistanbul Park'ta 165 daire satıldı

Vadistanbul'un 762 konutluk 3. etabı Vadistanbul Park'ta 165 dairenin satışı yapıldı. 1+1'den, 5+1'e kadar konutların yer aldığı Vadistanbul Park'ta fiyatlar 770 bin 980 TL'den başlıyor. Ofis ve home ofislerin de bulunduğu Vadistanbul Park etabında teslimler Aralık 2017 yılında yapılıyor.


Vadistanbul da 45 milyon dolar + KDV ye ofis blok satışı!


Tel: 444 53 35

Web: www.vadistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Cityscape Turkey fuarı, Körfez yatırımcısıdan büyük ilgi gördü. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Vadi İstanbul Par’taki konutlarımıza blok olarak almak isteyen firmalar teklifte bulundu. Ancak projemizde bu şekilde satış gerçekleştirmeyi düşünmüyoruz” dedi.


İstanbul’daki fuarda Bulvar etabında yer alan ofislere de talep aldıklarını söyleyen Çetinsaya, “Vadi stanbul Park’taki konutlarımıza da blok olarak almak isteyen firmalar teklifte bulundu ancak projemizde bu şekilde bir satış gerçekleştirmeyi düşünmüyoruz. Ancak otel konforunda rezidans hizmeti sunacak özel bir rezidans bloğumuz var. Sadece bu bloğun satışı için görüştüğümüz bir firma var” dedi.


Karar


Geri Dön