19 / 04 / 2024

Vadistanbul cityscapete ne kadar satış yaptı

Vadistanbul cityscapete ne kadar satış yaptı

Vadistanbul Bulvar etabında 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı yapıldı. Artaş, Aydınlı ve Invest'in projesi Vadistanbul Park, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini aldı.

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Vadistanbul Park ne zaman tamamlanacak?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park projesinde 12 ay sıfır faizle, 36 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,86 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Ayazağa Vadi Koru ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Kağıthane-Ayazağa'da Vadistanbul'un yanındaki arsada inşa edilen Ayazağa Vadi Koru projesi Invest İnşaat tarafından yükseliyor .Peki Ayazağa Vadi Koru ne zaman tamamlanacak?

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park'ta satış fiyatları ne kadar?

Vadistanbul Park'ta satış fiyatları 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Vadistanbul Park projesinde 1+1'den, 5+1'e kadar konut tipleri yer alıyor...

Vadistanbul Ayazağa'nın çehresini değiştirecek!

1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla yatayda en büyük karma proje olarak bilinen Vadistanbul, Türkiye'nin uluslararası arenadaki sembol projesi olarak öne çıkıyor. Projenin Ayazağa'nın çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park Cendere'de banka kredisiyle vade fırsatı sunuluyor. Projenin 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim edilecek?

Vadistanbul Park Evleri ne zaman teslim?

Vadistanbul Park'ın 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Vadistanbul Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vadipark Seyrantepe ne zaman satışa çıkacak?

Vadipark Seyrantepe 45 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Proje Vadistanbul Teras etabının yanında yer alacak. Peki Vadipark Seyrantepe ne zaman satışa çıkacak?

Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen projede 1.400 konut ve ticari birimleri bulunuyor. Proje toplam toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Peki Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul Park ne zaman satışa çıkacak?

Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen projede 1.400 konut yer alıyor. Projede fiyat listesi ve ödeme seçeneklerinin henüz netleşmedi.Peki Vadistanbul Park ne zaman satışa çıkacak?

Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Toplamda 1.400 konut ve ticari birimlerin bulunduğu proje arsa alanı 424 bin metrekare olarak belirlendi. Projede satışlar Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlayacak. Peki Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Bulvar Oteli'ne 3 firmadan teklif geldi!

Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul projesi, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı, Dubai Cityscape Fuarı'nda boy gösterdi.

Vadistanbul cityscapete ne kadar satış yaptı Haberi

Vadistanbul cityscapete ne kadar satış yaptı

Vadistanbul projesinin Bulvar etabında büyük bir dünya şirketine ofis blok satışı yapıldı. Satışın yapıldığı şirketin ismi yapılacak imza töreniyle duyurulacak. Ofis bloğu için 45 milyon dolar + KDV fiyatla anlaşmaya varıldı.


Vadistanbul'da otel konseptinde özel rezidans hizmetlerinin sunulacağı Service Apartments bloğu için üç yatırımcıyla görüşme yapılıyor. 


Vadistanbul Havaray'ın test sürüşü Temmuz'da

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına yapılacak olan 750 metre uzunluktaki Vadistanbul Havaray projesinde ayakların inşaatı başladı. Projenin test sürüşü Temmuz'da yapılacak. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortalığı'nın projesi Vadistanbul'da yollar için 35 milyon lira harcandı. Yol çalışmaları ağustos sonunda tamamlanacak.


9 Milyon Euro'ya su şovu ve peyzaj

Vadistanbul Bulvar etabındaki AVM ile nehir arasında yer alan rekreasyon alanına 9 milyon Euro'ya su şovu ve peyzaj alanı yaptırılacak. Su...