27 / 04 / 2024

Vadistanbul peyzaj alanları

Vadistanbul peyzaj alanları

Vadistanbul Bulvar etabında 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı yapıldı. Artaş, Aydınlı ve Invest'in projesi Vadistanbul Park, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini aldı.

Konut sitesinde oturanlar dikkat! Peyzaj alanlarında bunu yapın, yılda 600 bin TL kazanın

Site aidatlarının yükselişinde önemli kalemlerden biri de peyzaj masrafları. Ankaralı mühendis Fatih Çolak X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sitelere peyzaj alanlarında uygulayarak para kazanacakları bir öneride bulundu. Yüzlerce takipçisi Çolak’ın fikrini onayladı.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Alya Bella fiyat!

BOSS4 Gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor. Beylikdüzü Gürpınar’da yükselen proje peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Peki Alya Bella projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Alya Bella fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

İş dünyasının yeni çekim merkezi Vadistanbul Ofisleri oldu!

İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanlarıyla iş dünyasının da en önemli adreslerinden biri oldu.

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Elite Concept’te 48 ay sıfır faiz fırsatı!

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan hemen teslim Elite Concept’te yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve 2 yıl sıfır aidat fırsatı veriliyor. 

Yapılan yasal düzenlemeler peyzaj mimarlarına yeni iş alanları doğurdu!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Dilek Darby yaptığı açıklamada yapılan yasal düzenlemelerle kentsel tasarım ve peyzaj mimarlarına yeni iş sahaları doğduğunu söyledi.

Elite Concept sosyal donatı ve peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor!

İnşaat sektöründe 26 yıldır çevreye ve insana saygılı bir yaklaşımla proje geliştiren Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de yer alan son projesi Elite Concept’te enerji ve su tasarrufu sağlayan doğaya dost akıllı ev sistemi kullanıyor. 

Tema World Atakent ne zaman açılacak?

Zengin peyzaj alanları, sayısız oyun fırsatları, park ve bahçelerin yer aldığı Tema World 2020 yılında açılacak.

Ayazağa Vadistanbul mağazalar listesi Eylül 2017!

Ayazağa Vadistanbul mağazalar listesi Eylül 2017 haberimizde yer alıyor. Alışveriş merkezinin yüzde 23'ü yeme içme alanlarına ayrıldı.

Ankara Urankent yeşil alanda dünya sağlık örgütü standartlarını yakaladı!

Her geçen gün artarak devam eden yapılaşma yeşil alan ihtiyacının daha fazla ortaya çıkmasına neden olurken, bu konuda en fazla sorumluluğun düştüğü inşaat sektörünün bilinçli temsilcileri, oluşturdukları peyzaj alanlarıyla kentlerdeki yeşil alan miktarının artmasını sağlıyor.

TOKİ Sur için sosyal alanlar oluşturuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki peyzaj projesinden bahsetti. Turan, dar gelirli vatandaşları konut sahibi yaparken, sosyal alanlar ve yeşil alanlar oluşturmayı sürdürdüklerini belirtti.

Vadistanbul Park Evleri daire fiyatları 2017!

Vadistanbul Park Evleri daire fiyatları 787 bin 660 TL'den başlangıç gösteriliyor. Vadistanbul Park projesinde konut, ofis ve ticaret alanları bulunuyor...

Vadistanbul peyzaj alanları Haberi

Vadistanbul peyzaj alanları

Vadistanbul projesinin Bulvar etabında büyük bir dünya şirketine ofis blok satışı yapıldı. Satışın yapıldığı şirketin ismi yapılacak imza töreniyle duyurulacak. Ofis bloğu için 45 milyon dolar + KDV fiyatla anlaşmaya varıldı.


Vadistanbul'da otel konseptinde özel rezidans hizmetlerinin sunulacağı Service Apartments bloğu için üç yatırımcıyla görüşme yapılıyor. 


Vadistanbul Havaray'ın test sürüşü Temmuz'da

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasına yapılacak olan 750 metre uzunluktaki Vadistanbul Havaray projesinde ayakların inşaatı başladı. Projenin test sürüşü Temmuz'da yapılacak. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortalığı'nın projesi Vadistanbul'da yollar için 35 milyon lira harcandı. Yol çalışmaları ağustos sonunda tamamlanacak.


9 Milyon Euro'ya su şovu ve peyzaj

Vadistanbul Bulvar etabındaki AVM ile nehir arasında yer alan rekreasyon alanına 9 milyon Euro'ya su şovu ve peyzaj alanı yaptırılacak. Su...