26 / 04 / 2024

Vizyon Park ödemeleri

Vizyon Park ödemeleri

Vizyon Park'ta sınırlı sayıda kalan mağaza ve dükkanlar için kısa süreliğine geçerli olan kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda yatırımcıya 36 ay kira garantisi veriliyor.

Panorama Park Antalya ödemeleri!

Panorama Park Antalya ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Tek bloktan oluşan projede 3+1'ler 461 bin 798 TL'den başlıyor. 

Kartal Deluxia Park ödemeleri!

Deluxia Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor Teknik Yapı imzası taşıyan projede 24 aya kadar sıfır faiz avantajı bulunuyor...

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri!

İstanbul Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa edilen Bahçeşehir Park projesi ultra lüks konseptte dizayn edildi. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. İşte Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri...

Vadistanbul Park ödemeleri!

Artaş ve Invest Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Vadistanbul Park projesinde daire fiyatları 787 bin 660 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park ödemeleri detaylı bir şekilde haberimizde yer alıyor.

Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı!

Vizyon projelerimiz arasında yer alan Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Dünyaca ünlü mimarlar Bandırma için projeler hazırlayacak. Bandırma Balıkesir’in dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Vadistanbul Park Evleri ödemeleri!

Artaş ve Invest işbirliğiyle hayata geçirilen Vadistanbul projesinde daire fiyatları 733 bin 900 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park Evleri ödemeleri...

Bilecik Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın vizyon projelerinden biri olan Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Düzce Melen Su Park şekilleniyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in vizyon proje olarak nitelediği “Melen Su Park” projesinde alt yapı çalışmaları kesintisiz şekilde devam ediyor.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Vizyon Atölyesi'nden Kentsel Bulmaca!

Vizyon Atölyesi'nin Kentsel Bulmaca'sıyla mahallerde çok eksik olan park, açık alan, eğitim, sağlık ve ibadet gibi sosyal donatı alanlarının mevcut yapılara minimum müdahale edilerek yaratılması hedefleniyor.

Kuyaş Gayrimenkul’un iş yeri projeleri yüzde 0,70 faizle!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza ve Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda iş yerleri için kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattı.

Vizyon Park ödemeleri Haberi

Vizyon Park ödemeleri

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirdiği İstanbul Vizyon Park projesinde bir kampanya başlatıyor. Sınırlı sayıda kalan mağaza ve dükkanlar için kısa süreliğine geçerli olan kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda yatırımcıya 36 ay kira garantisi veriliyor. Yatırımcılar dilerlerse üniteyi kiraya verip hem kiracısından hem de Kuyaş Gayrimenkul'den iki kira geliri birden elde...