25 / 04 / 2024

Vodafone Arena 11 nisan

Vodafone Arena 11 nisan

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Vodafone Arena'da ilk maç 11 Nisan'da!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın ligde kalan 3 iç saha maçının oynanacağı stat olarak Vodafone Arena'yı fikstüre dahil etti.

TFF yetkililerinden Vodafone Arena'da inceleme!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, 11 Nisan'da oynanacak Beşiktaş-Bursaspor maçıyla kapılarını Türk futboluna açacak olan Vodafone Arena'da incelemelerde bulundu.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Vodafone Arena taraftarın hizmetine hazır!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağı maçla 'merhaba' diyeceği yeni stadı Vodafone Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bursaspor'la oynayacağı maça 11 gün kala stadın tribünlerinde iç bölümlerinin temizliği yapıldı.

İşte Vodafone Arena'nın mescidleri!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da açılacak olan yeni stadı Vodafone Arena'da yapılan mescitlerin fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıktı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle yapımı tamamlanan Beşiktaş'ın yeni stadında mescid de var artık.

80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Rihanna, Vodafone Arena'nın açılışına mı katılacak?

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için ünlü şarkıcı Rihanna'yı getirmek için çalışmalara başladı. 10 Nisan'da devlet protokolü ile açılacak yeni stadyumun ilk müsabakası ise 11 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olacak.

Vodafone Arena 11 Nisan'da açılıyor!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'nın açılış tarihi açıklandı. 400 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor.

Vodafone Arena'ya Kristal Elma Festivali'nden 11 ödül!

Vodafone Türkiye, Vodafone Arena için hazırladığı kampanyalarıyla ikisi Kristal Elma olmak üzere 11 ödül aldı.

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena 11 nisan Haberi

Vodafone Arena 11 nisan

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci..


Vodafone Arena künye:

Mimarı: Bünyamin Derman (DB Architecths)

Restoran: Açık ve kapalı

Otopark: 600 araçlık

VIP Koltuk Sayısı: 2100

Loca Koltuk Toplam Sayısı: 1847

Loca: 147 adet

Engelli Koltuk Kapasitesi: 81 Engelli Koltuğu + 81 Refakatçi (Toplamda 162 Koltuk)

Yıllık Gişe Gelir Beklentisi: 60 milyon dolar

Basın Tribünü Kapasitesi: 186 kişi


Vodafone Arena 11 Nisan'da açılıyor!



Dünden bugüne olan fotoğraflarla adım adım inceleyelim...