19 / 04 / 2024

vodafone arena Yüklenici firma

vodafone arena Yüklenici firma

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Devlet, Vodafone Arena için güvence istedi!

Yeni stadın protokolünü Spor Müdürlüğü ile imzalayamadan masadan kalkan Beşiktaş, iki taleple karşılaştı: 1- İnşaatın parası hazır mı?, 2 - Yüklenici firmanın yeterliliği var mı?

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısına onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beşiktaş Vodafone Arena'nın deniz seviyesine göre yüksekliğini arttıran kararı onayladı.

Vodafone Arena'nın 4 metrelik plan değişikliği kabul edildi!

Vodafone Arena'nın, 4 metrelik plan değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edildi.

Vodafone Arena’nın yüksekliği 4 metre!

Beşiktaş’ın Stadı Vodafone Arena’nın avam projede onaylanan ölçülere uymadığı ve toplam ‘4 metre’ yükseltildiği belirlendi.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

En büyük Kartal Yuvası mağazası Vodafone Arena'da hizmete açıldı!

Beşiktaş camiası, Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla ilk maçın heyecanını yaşarken, en büyük Kartal Yuvası mağazası da statta hizmete girdi.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena'ya 100 milyon dolar +KDV harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın finansmanı nasıl karşıladıklarını anlattı. Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını belirtti.

Vodafone Arena’nın açılışına kimler katılacak?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’nın yarınki açılışı ve pazartesi günkü Bursaspor maçını kimlerin izleyeceğine ilişkin belirsizlikler devam ederken, Fikret Orman yönetimine yakın Ankara’daki bir derneğe 300 davetiye gittiği iddiası ortalığı karıştırdı.

Vodafone Arena'da ilk maç 11 Nisan'da!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın ligde kalan 3 iç saha maçının oynanacağı stat olarak Vodafone Arena'yı fikstüre dahil etti.

vodafone arena Yüklenici firma Haberi

vodafone arena Yüklenici firma

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci..


Vodafone Arena künye:

Mimarı: Bünyamin Derman (DB Architecths)

Restoran: Açık ve kapalı

Otopark: 600 araçlık

VIP Koltuk Sayısı: 2100

Loca Koltuk Toplam Sayısı: 1847

Loca: 147 adet

Engelli Koltuk Kapasitesi: 81 Engelli Koltuğu + 81 Refakatçi (Toplamda 162 Koltuk)

Yıllık Gişe Gelir Beklentisi: 60 milyon dolar

Basın Tribünü Kapasitesi: 186 kişi


Vodafone Arena 11 Nisan'da açılıyor!



Dünden bugüne olan fotoğraflarla adım adım inceleyelim...