19 / 04 / 2024

vodafone etkinlik

vodafone etkinlik

Vodafone Türkiye,abonelerinin 2013 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi tutarları ile geçmiş yıllara ait borçlarını tek bir SMS’le ceplerine taşıyacak yeni sorgulama servisini hayata geçirdi...

Vodafone Arena Stadı Eylül'de açılıyor!

Yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı’nda yapılan 2015 Yılı 2. Olağan Divan Toplantısı’nda Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı’na eylül ayı sonunda dönmek istediklerini söyledi.

İşte Vodafone Arena'nın inşaatının biteceği tarih!

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun. Haberl903 adlı siteye konuştu. Coşkun, "Vodafone Arena'nın kaba inşaatı bitti. İnce işler, çatı işleri devam ediyor. Yönetimimizin de dediği gibi, stadı 29 Ekim 2015'e kadar bitirmek istiyoruz" dedi.

İhsan Coşkun: Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamam!

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun Haber1903 adlı siteye konuştu. Coşkun, "Vodafone Arena'nın kaba inşaatı bitti. İnce işler, çatı işleri devam ediyor''dedi.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı!

2 Haziran 2013'te yapımına başlanan Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da kaba inşaatı tamamlandı. Eksiklerinin tamamlanıp yeni sezona yetiştirilmesine çalışılıyor.

Vodafone Arena 29 Ekim'de açılacak!

Yeni İnönü Stadı projesi Vodafone Arena'da önemli bir eşik geride kaldı. Yeni mabedin kaba inşaatı tamamlandı. Dün inşaatı ziyaret eden Abdullah Gül, "Dünyanın en güzel stadı olacak" dedi.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamam!

Süper Lig'de tekrar zirveye yerleşen Beşiktaş'ın, Dolmabahçede yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor..

Vodafone Arena'nın son hali Beşiktaşlıları heyecanlandırdı!

Spor Toto Süper Lig'de tekrar zirveye yerleşen Beşiktaş'ın, Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çimlendirilmesine başlanıyor!

Beşiktaş'ın, Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı.Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor.

Vodafone Arena Stadı Ekim'in sonunda tamamlanacak!

Vodafone Arena Stadı ile ilgili üzücü bir haber daha geldi. Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena'nın ne zaman tamamlanacağı tam bir yılan hikayesine döndü.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı!

"Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu" olarak yükselen Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Zemin çalışmaları Mayıs ayında başlayacak olan Vodafone Arena'nın Ekim 2015'te açılması planlanıyor...

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı inşaatında son durum!

BEŞİKTAŞLI taraftarların dört gözle beklediği Vodafone Arena'daki gözle görülür yükseliş devam ediyor. Kaba inşaatı tamamen bitirilen siyah-beyazlıların mabedinde, çatının oturtulacağı kazıkların da çakıldığı gözlendi..

Vodafone Arena açılış tarihi 29 Ekim!

Kartal'ın mabedi yavaş ama emin adımlarla geliyor. Beşiktaşlılar Vodafone Arena biletlerine hücum ederken, stadın da en geç 29 Ekim'de kapılarını açması bekleniyor.

Vodafone Arena inşaatında son durum!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın zemin çalışmaları Mayıs ayında başlayacak. 2. sezona yetişmeyen Beşiktaş Vodafone Arena'nın resmi açılışının 2015 Ekim'de gerçekleşmesi planlanıyor...

vodafone etkinlik Haberi

vodafone etkinlik

Dünya kalitesinde en ileri teknolojileri tüm Türkiye için erişilebilir kılarak toplumun yaşam kalitesini artırmak hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Türkiye, abonelerinin hayatını kolaylaştıracak bir hizmeti daha hayata geçirerek, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tutarları ile geçmiş yıllara ait borçları tek bir SMS ile sorgulama imkânı sağlıyor. Motorlu taşıtlarla ilgili vergi, tutarlar dâhil tüm borç bilgilerini her an, her yerden erişilebilir kılan hizmetinden faydalanmak isteyen abonelerin 1189’a kısa mesaj göndermeleri yeterli oluyor.

Servisten yararlanarak 2013 yılına ait Ocak ve Temmuz ayı tutarlarına ait bilgi almak için “MTV” yazıp boşluk bıraktıktan sonra sorgulanacak aracın plakası yazılarak 1189’a sorgulama mesajı gönderiliyor. Sorgulama mesajı karşılığında, sorgulanan plaka için 2013 yılına ait ocak ve temmuz ayı MTV tutarları kullanıcıya SMS ile gönderiliyor. Ayrıca, geçmiş yıllara ilişkin bilgi...