19 / 04 / 2024

vodafone icra kurulu başkanı gökhan öğüt

vodafone icra kurulu başkanı gökhan öğüt

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin (TEİAŞ), fiber altyapı ihalelerini aldıklarını belirterek, TEİAŞ'ta önümüzdeki 2 yıllık süreçte fibere yapacağımız yatırım 300 milyon lirayı bulacak" dedi...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Fatih Peker, Peker GYO İcra Kurulu Başkanı oldu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Fatih Peker, 1 Kasım 2021 tarihi tibariyle mevcut yönetim kurulu üyeliği görevinin yanında İcra Kurulu Başkanı olarak atandı.

İcra İflas Kanunu teklifi bu hafta Meclis Genel Kurulu’nda görüşülecek!

İcra İflas Kanunu teklifi bu hafta Meclis Genel Kurulu’nda değerlendirilecek. Peki teklifte neler düzenlendi? İşte ayrıntılar...

Alsancak Stadı'nın inşaatında son durum ne?

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da bulunduğu heyet, Alsancak Stassı

Ahmet Buğa, GABORAS İcra Kurulu Başkanı oldu! 

Ahmet Buğa, Türkiye'nin stratejik ihtiyaçlarına yatırım yapma vizyonuyla faaliyet gösteren güç birliği SENYAP Yatırım Ortaklığı'nın; MÜSİAD ile Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında kurduğu Gayrimenkul Borsası A.Ş.'nin (GABORAS) İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi!

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi. 2005 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding'de farklı görevler üstlenen Güçlü Batkın, görevi Bora İşbulan'dan devraldı...

Alaçatı Muhallebicisi 10 ilde franchise vererek büyüyecek!

Alaçatı Muhalebicisi, bugün Türkiye genelinde 26 ilde devam eden projelerle birlikte 80 şubeye ulaşmış durumda. Alaçatı Muhallebicisi icra Kurulu Başkanı Bülent Sarı, 10 ilde franchise vererek büyümeyi planladıklarını söylüyor.

Çağdaş Holding projelerini 2019’da teslim edecek!

Çağdaş Holding icra Kurulu Üyesi Çağlar, "İkinci Swissotel'de açılış için sona yaklaştık. Satışta olan gayrimenkul projelerimizin teslimleri açısından da 2019 bizim için önemli bir yıl olacak" dedi...

Durmuş Ali Topak, İttifak Holding'den ayrıldı!

İttifak Holding bünyesinde icra kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Durmuş Ali Topak görevinden ayrıldı.

Alpay Çepni Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi oldu!

Geçtiğimiz Haziran ayında Vadistanbul'daki görevinden ayrılan Alpay Çepni, Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi oldu.

vodafone icra kurulu başkanı gökhan öğüt Haberi

vodafone icra kurulu başkanı gökhan öğüt


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin (TEİAŞ), fiber altyapı ihalelerini aldıklarını belirterek, "TEİAŞ'dan toplam 45 milyon 699 bin avro yani 128 milyon liralık bedelle 15 yıllığına aldığımız ihaleler ile birlikte önümüzdeki 2 yıllık süreçte fibere yapacağımız yatırım 300 milyon lirayı bulacak" dedi.


Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla yeni marka kimliğini duyuran ve altyapı yatırımlarına hız vereceğini açıklayan Vodafone Türkiye'nin, dünya çapında en son telekomünikasyon hizmetlerini yurda yayma hedefiyle yaptığı çalışmalar ve bu kapsamda yaşanan gelişmeler, Öğüt'ün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıyla duyuruldu.


Gökhan Öğüt, bu yatırım programları kapsamında Vodafone'un, TEİAŞ'ın fiber altyapı ihalelerini kazandığına işaret ederek şunları anlattı:


"Son 4,5 yılda altyapısına 3,7 milyar lira yatırım yapan Vodafone, yeni dönem yatırımlarının ilk ayağı olarak TEİAŞ'ın enerji iletim...