26 / 04 / 2024

Wasım Zalkat

Wasım Zalkat

Qarrat Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Wasım Zalkat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Beyoğlu Özsoy İş Merkezi'nde kuruldu.

Sharabe İnşaat Gayrimenkul Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sharabe İnşaat Gayrimenkul Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Qaıs Charabe, Kenda Sharaba, Mohammad Sharaba ve Wasım Sharaba ortaklığında kuruldu. 

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dörtyön Turizm İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasn Said,, Ali Al Abed, Mohamad Hamouda ve Wasım Almuqrı ortaklığında kuruldu.

Ashraf İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ashraf İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 180 bin TL sermaye bedeli ile Nazem Achraf, Wahıb Achraf ve Wasım Achraf ortaklığında kuruldu.

Saturk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saturk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Wasım Shaker ve Suhaır Al Abed ortaklığında kuruldu. 

Alwasim Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alwasim Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Wasım Albukharı tarafından kuruldu.

Aryana Karwan Turizm İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aryana Karwan Turizm İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ferhat Sucu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mohammad Wasım Omary Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Tameioz Gayrimenkul İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Tameioz Gayrimenkul İnşaat Gıda Limited Şirketi, Ahmed Wasım Al Mousslıy tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, D-100 Karayolu Caddesi'nde kuruldu.

Qarrat Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qarrat Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Wasım Zalkat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Beyoğlu Özsoy İş Merkezi'nde kuruldu.

Neden arsa ve arazi yatırımı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak yazarı Tebernüş Kireçci neden arsa ve arazi yatırımının yüksek prim potansiyeli taşıdığını analiz etti.

Manisa'ya 200 milyon dolarlık AVM yatırımı

Avrupa'da 20 ülkede faaliyet gösteren Hollandalı ticari gayrimenkul şirketi Redevco, Ankara ve Erzurum'un ardından Manisa'ya da alışveriş merkezi yatırımı gerçekleştireceğini açıkladı.

Botaş 30 mühendis alıyor

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'ye (Botaş) daimi statüde 30 mühendis, 8 tekniker ve 4 teknisyen alınacak. Türkiye İş Kurumu (İşkur) Ankara-Çankaya Şube Müdürlüğü'nün konuya ilişkin ilanı, Resmî Gazete'de yayımlandı.

TMSF Göltaş'a 33 milyon Euro yatırım yaptı

Yönetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonunda (TMSF) bulunan Şevket Demirel Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Hidayet Nalçacı, ''2005'te el konulan çimento şirketine 33 milyon Euro'luk yatırım yapıldı ve günlük klinker üretimi 4 bin tondan 6 bin 100 tona çıkarıl

İlk özel müzayede 26 Mart'ta!

Türkiye'de şahıslara ve şirketlere ait gayrimenkullerin satılacağı ilk müzayede 26 Mart'ta gerçekleştirilicek.

Wasım Zalkat Haberi

Wasım Zalkat

Qarrat Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Wasım Zalkat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Qarrat Turizm İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1. Her türlü turizm işletmeciliği yapmak.iç ve dış turizm seyahat acenteliği, tur operatörlüğü, rehberlik yapmak. yurt içi ve yurt dışında her türlü uçak, gemi, tren, otobüs vb. biletleri satmak. bu biletleri satan firmaların acenteliğini yapmak. Her türlü seyahat acentelerini kurmak, işletmek, kurulmuş acentelere ortak olmak.  2.  her türlü turistik oteller, moteller, apart daireler, kamp yerleri, günübirlik tesisler, tatil köyleri inşaa etmek, bunları almak satmak ve buralarda her türlü kanaklama hizmeti vermek. 3 Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,...