28 / 03 / 2024

We Haliç Evleri satış fiyatları

We Haliç Evleri satış fiyatları

We Haliç Evleri satış fiyatları 292 bin 940 TL'den başlıyor. We Haliç Evleri 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek...

KİPTAŞ We Haliç projesi anahtar teslim için gün sayıyor! 

KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen We Haliç projesinin inşaatı tamamlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı paylaşımda Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hak sahipleri için kura çekilişi yapmasını ve dairelerin belirlenmesini beklediklerini belirtti.

KİPTAŞ We Haliç'in ilk etabında sona yaklaşıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen KİPTAŞ We Haliç projesinin ilk etabında sona yaklaşıldı. 

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 46'ya ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 44'e ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç'te malzeme seçimi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt çalışmaları devam eden We Haliç projesinde malzeme seçiminin yapıldığını dile getirdi.

KİPTAŞ We Haliç'te geoteknik çalışmalar başladı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde ince imalat ve geoteknik çalışmalar başladı.

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 40'a ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde zemin güçlendirmeleri yapılıyor!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede zemin güçlendirme çalışmaları yapılıyor. 

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı proje olarak bilinen We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde son durum!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen olaylı projelerden olan We Haliç projesinde çalışmalar hızlandı. Projede zemin güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen olaylı projelerden olan We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmiyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar hızla tamamlanıyor. Projede betorname ve kaba imalat çalışmalarında sona gelindi....

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği, olaylarla bilinen proje We Haliç'teki çalışmalar hız kesmiyor. Peki We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

We Haliç Evleri satış fiyatları Haberi

We Haliç Evleri satış fiyatları

We Haliç projesinde peşinatsız 120 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. 11 blok şeklinde yükselen We Haliç Evleri'nde stüdyo daireden 5 oda 1 salona kadar daire alternatifleri sunuluyor.

Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen We Haliç Evleri Ilgın İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projedeki konutların  büyüklükleri 50 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor. 

Haliç'in en büyük konut projesi olan We Haliç projesi 1.057 daireden meydana geliyor. Peşinat ödemeden, 120 ay vade imkanı bulunan projede dairelerin 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 
 

We Haliç Evleri satış fiyatları!
 
50-53 metrekare 1+0 daireler 292 bin 940 TL ile 345 bin TL
73-75 metrekare 1+1 daireler 398 bin 670 TL ile 431 bin TL
98-117 metrekare 2+1 daireler 561 bin 827 TL ile 629 bin TL
141-201 metrekare 3+1...