26 / 04 / 2024

Westside İstanbul satış ofisi

Westside İstanbul satış ofisi

Daire fiyatlarının 200 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödeme seçenekleriyle firma bünyesinde vadelendirme uygulanıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları!

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşan Westside Beylikdüzü projesi 73 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları...

Westside İstanbul satış ofisi telefon!

Westside İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede 1.155 adet daire ile birlikte 166 adet dükkan da bulunuyor.

Westside İstanbul ulaşım!

Westside İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen projede dükkan fiyatları 450 bin TL ile 13 milyon TL arasında değişiyor.

Westside İstanbul Konutları telefon!

Westside İstanbul Konutları telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzası ile yükseliyor.

Westside Beylikdüzü'nde 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat tarafından yükselen Westside İstanbul projesi, Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede, yüzde 5 peşinat ile 36 ay faizsiz vadelendirme imkanı sunuluyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi!

Daire fiyatları 156 bin TL'den başlangıç gösteren Westside İstanbul Evleri'de yer alan konutların büyüklükleri minimum 40 metrekare olarak dizayn edildi. İşte Westside İstanbul beylikdüzü teslim tarihi...

Westside İstanbul ne zaman teslim?

Westside İstanbul projesindeki dairelerin fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. Dükkanların metrekare birim fiyatı ise 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Westside İstanbul ne zaman teslim?

Westside İstanbul satış ofisi iletişim!

Westside İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Cadde dükkan fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteren proje toplam 166 adet dükkandan oluşuyor.

Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit yapılabilen Westside İstanbul Beylikdüzü'nde satışlar devam ediyor. Proje 1.155 tane daireden oluşuyor. Peki Westside İstanbul teslimleri ne zaman yapılacak?

Westside İstanbul Beylikdüzü satış ofisi!

Westside İstanbul Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların alanları 40 ile 210 metrekare, dükkanların ise 20 ile 1.323 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık dükkan fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen proje 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satış ofisi!

10 katlı 15 bloktan oluşan ve 73 bin 800 metrekare alan üzerine yayılan Westside İstanbul, 36 ay faizsiz ödeme seçeneği sunuyor. Beylikdüzü Westside İstanbul satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor.

Westside İstanbul satış ofisi!

Westside İstanbul satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin 2017 yılının Mart ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen proje 10 katlı 15 blok halinde hayata geçiriliyor.

Şahinler Holding Westside projesi satışa çıktı!

Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin, Westside projesinde 99 daireden oluşan iki bloku satışa çıkardıkarını açıkladı. Şahin, "Körfez yatırımcısı yatırım için satın alıyor, kiraya veriyor" dedi.

West Side Beylikdüzü satış fiyatları!

Satış süreci devam eden Beylikdüzü Westside İstanbul'da dairelerin büyüklükleri minimum 40 metrekare, dükkanların ise 20 metrekare olarak tasarlandı. İşte West Side Beylikdüzü satış fiyatları...

Westside İstanbul Konutları teslim tarihi!

Westside İstanbul'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Satış süreci devam eden projede konut fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Westside İstanbul Konutları teslim tarihi...

Westside İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Westside İstanbul projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları...

Westside İstanbul satış ofisi telefon!

Westside İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede 1.155 adet daire ile birlikte 166 adet dükkan da bulunuyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Westside İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 160 bin TL'den, dükkan fiyatları ise 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul Konutları satılık!

Beylikdüzü Westside İstanbul Konutları satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1.155 adet konut bulunuyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri satılık!

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri satılık konut fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Westside İstanbul güncel fiyat listesi!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen Westside İstanbul Konutları 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte satış süreci devam eden Westside İstanbul güncel fiyat listesi...

Westside İstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim?

Westside İstanbul projesinde daireler 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede daireler ve dükkanlar bulunuyor. Peki Westside İstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim?

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri!

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. 1.155 tane daire ile 166 tane cadde dükkanından meydana gelen projede satış süreci hızla devam ediyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul konut fiyatları!

Teslimleri Mart 2017'de gerçekleşecek olan Westside İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşuyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul konut fiyatları...

Westside İstanbul satış ofisi Haberi

Westside İstanbul satış ofisi

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul projesinde toplam 1155 konut yer alıyor. 


Beylikdüzü'nde Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen Westside İstanbul projesinin toplam yatırım bedeli 600 milyon TL olarak belirlendi. 


10 katlı tasarlanan 15 bloktan meydana gelen Westside İstanbul projesinde toplam arsa alanı 73 bin 800 metrekare ve inşaat alanı ise 258 bin 587 metrekare olarak belirlendi. 


Teslimlerin 2017 yılının Mart ayında yapılacağı Westside İstanbul projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Westside İstanbul daire fiyatları!

1+0 ev tiplerinin fiyatları 200 bin TL'den

1+1 ev tiplerinin fiyatları 313 bin TL'den

2+1 ev tiplerinin fiyatları 343 bin TL'den

3+1 ev...