24 / 04 / 2024

white side projesi çekmeköy

white side projesi çekmeköy

Çekmeköy'de hayata geçirilen White Side Apartments projesi, TAGO Mimarlık Ofisi'nin deneyimi ile ABINVEST ve Kuzey Avrupalı Gayrimenkul Fonu LAREF ortaklığında, 13 dönüm üzerine inşa ediliyor.

Fi Yapı’dan ev alanlar dikkat! Son dakika açıklaması geldi!

Fİ SIDE  projesi ile sık sık gündeme gelen Fİ yapıdan son dakika açıklaması geldi. İşte Fİ Yapı tarafından yapılan açıklama ve tüm detayları...

Fi Side mağdurları yarın eylem yapacak!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması nedeniyle mağdur olan vatandaşlar yarın saat 12:30'da Fi Side projesi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecekler...

Antik Side Kentsel Tasarım Projesi 2. Etap çalışmaları başladı!

Manavgat Belediyesi tarafından, "Antik Side Kentsel Tasarım Projesi" 2. etap çalışmalarına başlanıldı.

West Side İstanbul proje fiyatları 2017!

Liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim sağlanan West Side İstanbul projesi 1.152 konut ve 166 mağazadan meydana geliyor. Proje Beylikdüzü'nde E-5 üzerinde inşa ediliyor. İşte West Side İstanbul proje fiyatları 2017...

West Side fiyat listesi 2017!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side projesi 1.152 daire ve 166 mağazadan oluşuyor. West Side fiyat listesi daire alanlarına göre değişiyor.

Manavgat Antik Side Kentsel Tasarım'a 5.2 milyon TL'lik yatırım!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Antik Side Kentsel Tasarım Projesi’ne başladı. Projenin ilk etabının 5 milyon 270 bin liraya mal olacak.

Manavgat Antik Side'de kentsel dönüşüm başladı!

MANAVGAT Belediyesi tarafından yapımına başlanan Antik Side Kentsel Tasarım Projesi çalışmaları sürüyor.

Manavgat Antik Side Kentsel Tasarım projesi başladı!

Manavgat Belediyesi tarafından hazırlanan “Antik Side Kentsel Tasarım Projesi” Liman Meydanı Turgutreis Caddesi’nden başladı.

Beylikdüzü West Side İstanbul ev fiyatları!

Beylikdüzü West Side İstanbul ev fiyatları 400 bin liradan başlıyor. West Side İstanbul Evleri projesi 2017 yılının sonunda tamamlanacak...

West Side İstanbul'da sıfır peşinat kampanyası!

West Side İstanbul'da sıfır peşinatla, yüzde 0,79 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor. Beylikdüzü'nde yer alan West Side İstanbul projesi 2017'nin sonunda tamamlanacak...

West Side İstanbul Dubai Citsycape Fuarı'nda görücüye çıktı!

West Side İstanbul projesi ikinci kez Dubai Citsycape Fuarı'nda görücüye çıktı. West Side İstanbul projesi Beylikdüzü'nde hayata geçiriyor.

West Side İstanbul'da stüdyo daireler 198 bin TL'ye!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side projesi 1.155 daire ve 166 dükkandan oluşuyor.

West Side İstanbul Evleri'nde 36 ay 0 faiz imkanı!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzasıyla yükselen West Side projesi İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Projede ödeme kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

white side projesi çekmeköy Haberi

white side projesi çekmeköy

Japon mimar Tatsuya Yamamoto'nun geniş ve yüksek pencereler kullanarak en aydınlık çözümleri ürettiği 242 dairelik White Side Apartments projesinde tüm daireler, mimarın üslubunu tüm incelikleriyle yansıtıyor. Sade mimari, fonksiyonel mekan kullanımı, geniş pencereli ferah iç mekanlar, akıllı ev teknolojisi ve 24 saat özel güvenlik gibi çağdaş yaşam kalitesini yakalayan ayrıntılar göze çarpıyor. Daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve Loft olarak adlandırılan dubleks çatı katı. Ferah mekan kullanımı ve akılcı mimari çözümleri ile ön plana çıkan 1+1 ve 2+1 dairelerin büyüklüğü 70 m2-136 m2 aralığında değişiyor. Akıllı Ev Teknolojisi Daire sahipleri, daire içinde yer alan 'Akıllı Ev Güvenlik Sensörleri' ile yangın, gaz kaçağı, su baskını ve hırsızlığa karşı güvence altına alınıyor. Dairedeki ısı kontrolü de uzaktan kumanda ile yönetilebiliyor.