26 / 04 / 2024

windowist tümexpo stand

windowist tümexpo stand

Hazır ofis sektörünün önde gelen isimlerinden olan Windowist Tümsiadd Genel Ticaret Fuarı'nda yer alacak. Sektördeki profesyonelliğini kanıtlayan Windowist, 12-15 Eylül tarihleri arasında Tümexpo'da ziyaretçilerini ağırlayacak..

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Korkmaz Promix Stand Mikser'de dev indirim; 4 bin 150 TL! İşte 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Fonksiyonelliğiyle mutfaktaki yoğurma ve karıştırma işlemlerini kısa sürede halleden Korkmaz Promix Stand Mikser, kasım ayında 4 bin 150 TL'lik indirimle satılıyor. İşte detaylar...

Korkmaz Promix Stand Mikser Ekim ayı fiyatlarıyla şaşırttı! Yüzde 10 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Fonksiyonelliğiyle mutfaktaki yoğurma ve karıştırma işlemlerini kısa sürede yapan Korkmaz Promix Stand Mikser , marifetleriyle hamur işi yapmayı keyfe dönüştürerek , mutfakta olma keyfini yükseltiyor.

Türkiye'nin ilk kripto kiosku Marmara Park'ta!

Kripto para piyasası Türkiye'de büyük rağbet görmeye devam ediyor. Ülkemizin ilk kripto para alışveriş standı Marmara Park Alışveriş Merkezi' nde kurulacak.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

ECE Türkiye Türk markalarını yurt dışına taşımaya hazırlanıyor!

ECE Türkiye’nin 18. Perakende Günleri’nde düzenlediği etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini firmanın standında buluşturdu. 

Türk markalarının uluslararası pazarlarda büyüme platformu; ECE Türkiye!

ECE Türkiye’nin 18. Perakende Günleri’nde düzenlediği etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini firmanın standında buluşturdu.

Bitez Yalıları'nda yaşam başlıyor!

FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Bodrum'da hayata geçirilen seçkin yaşam konsepti Bitez Yalıları Exquisite projesi, 15 Haziran-7 Eylül 2018 tarihleri arasında Yalıkavak Marina tanıtım standında ziyaretçilerini bekliyor.

Bitez Yalıları Exquisite, Yalıkavak Marina'da tanıtılıyor!

Bodrum’da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesi, 25 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında Yalıkavak Marina tanıtım standında ziyaretçilerini bekliyor.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Sanal gerçeklik gözlüğü ile 3. Köprü’yü yürüyerek geçen ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşattı

Bodrum'da en iyi projeler tanıtılıyor!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki dünyaca ünlü turizm, emlak ve inşaat sektöründe yer alan firmalar, Milas Bodrum Havalimanı'na kurulan 'En İyi Bodrum Projeleri' standında tanıtılmaya başlandı.

İstanbul Shopping Fest, Dubai ATM Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul Shopping Fest'ten (İSF) yapılan açıklamaya göre, İSF, Arabian Travel Market (ATM) 2016 Fuarında tanıtıldı. Fuarda İTO ev sahipliğinde açılan İstanbul standında, turizm pazarı açısından büyük değer taşıyan İSF projesi de yer aldı.

windowist tümexpo stand Haberi

windowist tümexpo stand

Alternatif çözümleriyle, geleneksel ofis kavramına yepyeni bir bakış açısı kazandıran Windowist Tower, Tümexpo Fuarı’nın en aktif stantlarından biri olmaya hazırlanıyor. 4 gün boyunca ziyaretçilere ve katılımcılara, benzersiz hazır ofis hizmetleri kapsamında sunduğu tam donanımlı ve kusursuz hizmet anlayışı ile ilgili bilgiler verecek olan firma, şirket kurulumu ve teknik destek hizmetlerinden, hukuki danışmanlıktan reklam hizmetlerine kadar tüm olanakları konusunda da katılımcıları bilgilendiriyor olacak.


Windowist Genel Müdür Vekili Daniela Giannetti, bu yıl gerçekleşecek olan Tümsiad Genel Ticaret Fuarı’nın kendileri için büyük önem taşıdığının altını çiziyor. Ticaret sektörünün önemli aktörlerinin Tümexpo Fuarı’nda bir araya geleceğini, fuarın yerli yabancı birçok işadamını ve firmayı ağırlayacağını dile getiriyor. Sürekli değişen profesyonel dünyada, markaların her geçen gün daha yalın ve daha hızlı çözümlere ihtiyacı olduğunu, hazır ofis...