26 / 04 / 2024

www.vakifbank.com.tr internet sitesi

www.vakifbank.com.tr internet sitesi

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait olan Ataşehir Finans Merkezi arsası üzerinde Vakıfbank Genel Müdürlük Binası inşa edilecek...

A101.com.tr'de Axess Kart ile Ödemelerde Büyük Fırsat! 75 TL Chip-Para hediyesi

www.A101.com.tr, Eylül ayına özel yeni bir kampanya başlattı. A101’in internet sayfasında 1 Eylül – 15 Eylül tarihleri arasında Axess ile 750 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ilk alışverişe özel 75 TL chip-para kazanacak.

Kanal İstanbul'un internet sitesi açıldı!

Kanal İstanbul'un internet sitesi açıldı. www.kanalistanbul.gov.tr'de Kanal İstanbul’a ilişkin proje detayları ve merak edilen sorularının cevapları yayınlanıyor. 

www.kanalistanbul.gov.tr yayında!

www.kanalistanbul.gov.tr yayında. Kanal İstanbul’a ilişkin proje detaylarını ve merak edilen soruların yanıtlarını içeren kanalistanbul.gov.tr internet sitesi yayına açıldı. Sitenin açıldığını İletişim Başkanı Fahrettin Altun Twitter hesabından “Boğaz nefes alacak" paylaşımıyla duyurdu.

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı!

Düşler Vadisi Riva www.duslervadisiriva.com web sitesi açıldı. Yılmaz İnşaat imzası ile Galatasaray Riva arsası üzerinde yükselen projede satışlar başladı. 

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı!

Colorist Panorama www.coloristpanorama.com web sitesi açıldı. CFR Yapı imzası ile Şile'de hayata geçirilen projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor. Colorist Panorama Şile projesi ön talep döneminde yoğun ilgi gördü.

www.faydabul.com ile emlak sektöründe yeni bir fırsat!

Emlak sektörüne getirdiği hareketlilik ile dikkat çeken www.faydabul.com web sitesi 14 sektörde marketplace modelinde hizmet veriyor.

Piyalepaşa İstanbul'un www.piyalepasa.com.tr sitesi açıldı!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul’un Positive A Digital Approach tarafından geliştirilen yeni internet sitesi yayına girdi.

Harita tabanlı gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr yayında!

Türkiye’nin harita tabanlı ilk gayrimenkul arama portalı www.coldwellbanker.com.tr, hizmet sunmaya başladı. Taş, Türkiye’de bir ‘ilk’ niteliğindeki arama portalını özenli bir çalışmanın sonucu 1 yıl sonra yayına aldıklarını anlattı.

Referans Bahçeşehir'in www.referansbahcesehir.com sitesi açıldı!

KİPTAŞ ve Kiler GYO Ortaklığı'nın projesi Referans Bahçeşehir için www.referansbahcesehir.com internet sitesi üzerinden ön talep süreci başladı. Referans Bahçeşehir projesinde satışlar yakında başlayacak...

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı!

Terrace Su Atakent'in www.terracesu.com sitesi açıldı. İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilecek projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor.

Karat 34 için www.karat34.com.tr'den ön talep toplanıyor!

Doğa Şehircilik ve Baş Yapı'nın Yenibosna projesi Karat 34 için www.karat34.com.tr internet sitesinden ön talep toplanıyor. Karat 34 Yenibosna'da 621 bağımsız birim olacak...

Zermeram projesinin internet sitesi açıldı!

Zermeram projesinin internet sitesi açıldı. Seha Yapı projesi Zermeram Konya'da ev fiyatları 295 bin liradan başlıyor. Projede toplam 1.077 konut yer alıyor...

Tual Adalar'ın internet sitesi açıldı!

Dağ Mühendislik projesi Tual Adalar Kartal projesinin internet sitesi açıldı. Tual Adalar Kartal projesinde ev fiyatları 340 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

www.vakifbank.com.tr internet sitesi Haberi

www.vakifbank.com.tr internet sitesi


Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama;


Şirketimiz portföyünde yer alan İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki 32.004,94 m 'lik arsa, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan İstanbul Uluslararası Finans Merkezine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı neticesinde iki parsel haline gelmiştir. Ümraniye Tapu Sicil Müdürlüğü'ndeki mevcut tapu kayıtları; İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 ada, 12 parsel, 7.225,80 m  yüzölçümlü arsa ve yine İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 ada, 5 parsel, 8.774,05 m  yüzölçümlü arsa şeklinde tescil edilmiştir. 25.12.2012 tarihinde düzenlenen yeni tapu belgeleri Şirketimize teslim...