28 / 03 / 2024

Yağcıoğlu Apartmanı davası

Yağcıoğlu Apartmanı davası

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Beyoğlu Halıcıoğlu 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu Mahallesi ve Çıksalın Mevkii, 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın müteahhidi: Yıkılmanın sebebi kolonun kesilmesi!

İzmir depreminde bir bloğu yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'na yönelik açılan davanın duruşması bugün görüldü. Sanık müteahhit  Ş.A, kendisini savundu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depreminde yıkılan binalara ilişkin açıklama!

Jeoloji Mühendisleri Odası, İzmir depreminde 117 vatandaşın hayatını kaybettiği, Yağcıoğlu, Yılmaz Erberk, Barış sitesi (B ve D Blok), Emrah Apartmanı, Rızabey Apartmanı, Karagül Apartmanı, Doğanlar Apartman ve Cumhuriyet Sitesi (A blok) binalarının yıkılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'nın kolonları kesilmiş!

11 kişiye mezar olan Yağcıoğlu Apartmanı’nda kolonların kesildiği, kirişlerin kırıldığı, zeminin su aldığı belirlendi.

Yağcıoğlu Apartmanı davası Haberi

Yağcıoğlu Apartmanı davası

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis cezası verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık müteahhit Ş.A, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi ile katılım sağladı.

Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, sanık avukatları bilirkişi raporlarının çelişkiler barındırdığını ve raporu kabul etmediklerini dile getirerek söz konusu Yağcıoğlu Apartmanı'nın  dışarıdan bir müdahale sonucu yıkıldığını ve müvekkillerinin suçsuz olduğunu dile getirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan tutuklu sanık müteahhit Ş.A, söz konusu Yağcıoğlu Apartmanı'na haricen müdahale olduğunu, apartmanın yıkılmasında kusuru olmadığını dile getirerek, "Arsa sahibi E.Y. ve yönetici E.D. bodruma kapı açılıp binaya müdahale edildiğini bildiği halde ifade vermediler, hatta bu merpenden kapıcının çocuğu düşüp yaralandı....