19 / 04 / 2024

Yağız Eyüboğlu

Yağız Eyüboğlu

Opet Aygaz Gayrimenkul Anonim Şirketi, Cüneyt Ağca, Gökhan Tezel, Levent Zağra, Mehmet Tufan Mut, Ufuk Öztürk, Yağız Eyüboğlu tarafından 90 milyon TL'lik sermaye ile 20 Eylül'de kuruldu

ŞOK’ta hızlı şarj başlığı 399 TL’ye, yağ çözücü 17,95 TL’ye, 3’lü servis seti 14,95 TL’ye düştü!

ŞOK, çok beğenilen büyük indirim kampanyasının 15 Ağustos’ta sona ereceğini duyurdu. Bu doğrultuda, ŞOK’ta hızlı şarj başlığı 399 TL’ye, yağ çözücü 17,95 TL’ye, 3’lü servis seti 14,95 TL’ye düştü. İşte 15 Ağustos Salı ŞOK fiyat listesi...

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Değirmenci tarafından kuruldu.

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 8 milyon TL yatırım bedeli ile Derviş Erdoğmuş tarafından açıldı.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüboğulları Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüboğulları Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çelikel tarafından kuruldu.

Yağız Grup Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağız Grup Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Tekgöz tarafından kuruldu.

Yağız Eyüboğlu Haberi

Yağız Eyüboğlu

Opet Aygaz Gayrimenkul Anonim Şirketi, Cüneyt Ağca, Gökhan Tezel, Levent Zağra, Mehmet Tufan Mut, Ufuk Öztürk, Yağız Eyüboğlu tarafından 90 milyon TL'lik sermaye ile 20 Eylül'de kuruldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Yağız Eyüboğlu, Başkan Yardımcısı Cüneyt Ağca ve geri kalan diğer ortakların ise Yönetim Kurulu Üyesi olmasına karar verildi. 


Opet Aygaz Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Şirket Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde akaryakıt ve otogaz satış istasyonu olarak işletilmek üzere gayrimenkuller satın almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Opet Aygaz Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Sarıgazi Caddesi, No:65 Libadiye...