27 / 04 / 2024

Yakup Akay

Yakup Akay

Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Akay tarafından 200 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yıldız Akay tarafından kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Akay Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akay Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Aydın tarafından kuruldu.

Mehmet Akay: Kat Mülkiyeti Kanunu güncellenmeli!

Türkiye’de her yıl binlerce site inşa edildiğini söyleyen Timtaş Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, bazı sitelerin belediyelerden daha fazla nüfus ve bütçeye sahip olduğunu açıkladı.

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akay tarafından kuruldu.

Akay Proje Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Akay Proje Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Akay tarafından kuruldu.

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Akay Üst Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Akay Üst Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Akıncı ve Ahmet Uzun ortaklığında kuruldu. 

Akay Fuar Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Fuar Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Aydın ve Sertaç Aksoy tarafından kuruldu. 

Akay İnşaat 'tan Mozambik'e 1 milyar dolarlık 5 bin konut!

Ankaralı Akay İnşaat Mozambik’in başkenti Maputo’da 1 milyar dolarlık yatırımla 5 bin konut yapmaya hazırlanıyor. Projed inşaat çalışmaları Eylül'de başlayacak.

Yaşamkent Akay Neris Evleri fiyat listesi!

Akay Neris Konutları Ankara Yaşamkent'te hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları 1 milyon 65 bin TL'den başlıyor...

Akay Neris Yaşamkent fiyat listesi!

Toplam 75 adet daireden meydana gelen Akay Neris Yaşamkent fiyat listesi 1 milyon 65 bin TL'den başlıyor. Projede anahtar teslimlerin 2018 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Yakup Akay Haberi

Yakup Akay

Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Akay tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. 


Yamakoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; YAPI a-)   Resmi özel şahıs ve kurumların her türlü inşaat işlerini kat karşılığı, emanet usulü ve diğer ihale usulleri ile üstlenmek ve inşaatlarını yapmak.  b-)  Şirket her türlü gayri menkullerin alım ve satımını, kiralanması ve kiraya verilmesi gibi emlak komisyonculuğu işlerini yapabilir. c-)    Şirket sanayi tesisleri, yol, köprü, su, kanalizasyon, baraj, konut, toplu konut, çarşı, işyeri, fabrika ve turistik tesisleri inşaatı ve taahhütlerini yapmak. d-)   Prefabrik konut ve yapı inşaat tesisleri kurmak, inşaat malzemeleri alım satımını, gerektiğinde imalat, ithalatını ihracatını yapmak. e-)   Her türlü inşaat onarım, montaj, kontrol, bakım, imalat ve...