23 / 04 / 2024

yakutiye belediyesi metruk bina yıkımı

yakutiye belediyesi metruk bina yıkımı

Erzurum Yakutiye Belediyesi tarafından ilçe sınırlarında bulunan 37 mahalledeki terk edilmiş ve çevreye tehlike arz eden binaların yıkımına devam edildiği bildirildi. Belediye Başkanı Korkut, "44 bina yıkım için sırada bekliyor." dedi...

Yakutiye Belediyesi'nden Erzurum'da satılık arsa!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nden 24.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

T.C. Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 24 milyon 326 bin 158 TL'ye satıyor...

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Kartal'daki 101 riskli metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi, vatandaşlara ve çevreye risk oluşturan metruk binalar ile 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu alınan binaların yıkımını gerçekleştirdi. Bölgede bulunan 101 riskli metruk bina yıkıldı.

İnegöl'deki 2 metruk bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi'nce Orhaniye ve kırsal Hilmiye Mahallesi'nde bulunan 2 metruk binanın yıkımı tamamlandı.

Denizli Merkezefendi'de 83 metruk bina yıkıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi'nin başlattığı metruk bina yıkım süreci devam ediyor.

Antalya Balbey’deki metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Balbey'deki metruk binayı yıktı.

Silivri Selimpaşa'daki metruk binalar yıkıldı!

Silivri Selimpaşa Sahil bölgesinde can ve mal güvenliği açısından tehlike meydana getiren metruk yapılar Silivri Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapı ve uyuşturucu madde kullananların meskeni haline gelen metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Şişli Belediyesi'nden metruk yapı açıklaması!

Şişli Belediyesi, ilçede bulunan metruk yapılara ait gerekli çalışmaların yapılarak belirli periyotlarda Kaymakamlık aracılığı ile İstanbul Valiliği'ne bildirilmesini talep etti.

yakutiye belediyesi metruk bina yıkımı Haberi

yakutiye belediyesi metruk bina yıkımı


Erzurum Yakutiye Belediyesi tarafından ilçe sınırlarında bulunan metruk binaların yıkımına devam edildiği bildirildi. Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı açıklamada, 37 mahalledeki terk edilmiş ve çevreye tehlike arz eden binaların yıkımını tamamlamak için çalışmaların devam ettirildiğini söyledi. Yıl içerisinde terk edilmiş ve tehlike arz eden 57 binayı yıktıklarını belirten Korkut, şöyle devam etti: "Süreli işlerimizin yanında bu binaları da yıkıyoruz. Yıkım için özel bir ekip oluşturuldu. Yıl içerisinde 57 adet bina yıkmışız, 44 bina yıkım için sırada bekliyor. Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği yaparak bir çalışma takvimi hazırladık. Yıkım için 2 loder, bir eder, bir ekskavatör, 5 kamyon geniş personel kadromuzla kurulan ekip hızlı bir şekilde çalışıyor. Maalesef bugüne kadar yanlış imarlaşma nedeniyle şehir ıssızlaşmış, harabeye dönüşmüş. Mahallelerimizin...