26 / 04 / 2024

yalçınlar gölmahal evleri

yalçınlar gölmahal evleri

Yalçınlar Group’un ilk inşaat projesi Gölmahal Villaları, şu ana kadar İstanbul’da incelediğimiz villa projeleri içinde doğal çevreye duyarlı olmayı gerektiren mimari ilkeleri, akıllı bina özellikleriyle birlikte kullanan ilk müstakil konut projesi

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yalçınlar Batı Mahal Evleri fiyatları!

Batı Mahal projesi İstanbul Büyükçekmece'de Yalçınlar Group tarafından inşa ediliyor. İlk etap teslimleri başlayan projede fiyatlar 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor...

TOKİ Konya Yalıhüyük Evleri başvurusu!

TOKİ Konya Yalıhüyük Evleri başvurusu 30 Eylül gününe kadar uzatıldı. Projede 2+1'ler 97 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Konya Yalıhüyük Evleri son başvuru!

TOKİ Konya Yalıhüyük Evleri son başvuru işlemleri 30 Eylül gününe devam ediyor. Projede fiyatlar 97 bin TL'den başlıyor.

Yalçınlar Batı Mahal'de 3 ayrı yöne kardeş proje geliyor!

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

Gölmahal Evleri'nde hemen teslim son 5 villa!

Gölmahal Evleri'nde son 5 villanın satışı devam ediyor. İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Gölmahal Evleri projesinde villalar 1 milyon 395 bin dolara tek fiyattan satılıyor...

Yalçınlar Group Batı Mahal fiyatları!

Ulaşım bilgileri kapsamında Mahmutbey gişelere 10 dakikalık mesafede bulunan proje 400 dönüm üzerinde inşa ediliyor. Yalçınlar Group Batı Mahal fiyatları 890 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Yalçınlar Group, ikinci villa projesine başlıyor!

İnşaat sektörüne İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirdiği GölMahal Villaları’yla adım atan Yalçınlar Group, bölgede ikinci projeye başladı. Fiyatları 890 bin dolardan başlayan 150 villa yer alacak.

Yalçınlar Group Büyükçekmece'de büyüyecek!

Uzun yıllar fotoğrafçılık alanında gösterdikten sonra inşaat sektörüne giren ve ilk yatırımını İstanbul Büyükçekmece'de yapan Yalçınlar Group, yine aynı bölgede proje geliştirmeye karar verdi.

Yalçınlar Group yeni projesi Batı Mahal'i tanıttı!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 150 villanın yer alacağı yeni projesini tanıttı.

Yalçınlar Grup basın toplantısı 27 Mayıs'ta!

Yalçınlar Group, GölMahal Villaları’ndan sonra aynı bölgede BatıMahal de hayata geçti. Önümüzdeki dönemde de inşaat sektöründe emin adımlarla ilerlemeye, kaliteli projeleri tüketicilerle buluşturmaya devam edecek.

Yalçınlar Group BatıMahal projesinin basın toplantısı 27 Mayıs'ta!

Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları’ndan sonra aynı bölgede 2.projesi BatıMahal’e başlayan Yalçınlar Group’un 27 Mayıs Çarşamba günü basın toplantısı düzenliyor.

yalçınlar gölmahal evleri Haberi

yalçınlar gölmahal evleri

Villada yaşam pek çok ailenin hayalleri arasında yer alır. Bu hayal doğa dostu inşaat teknolojileri ve akıllı bina sistemleri ile entegre edildiğinde ortaya çıkan sonuç ise sadece içinde yaşadığımız dönemin değil geleceğin de mimarisini ve yaşam alışkanlıklarını tanımlar. Proje mimarlarının bu konudaki hassasiyetleri ve Yalçınlar Group’un ilk inşaat yatırımı olarak bu vizyonda bir projeye imza atmış olması; konutta kalitenin yükselmesi adına bizi bir kez daha umutlandırdı. Gölmahal’de 38 villa, kütle ve cephe kararları ile enerji etkin, doğal kaynakları sonuna kadar kullanan tasarım ile şekillenmiş. Villaların ortasına yerleştirilen iç avlular gün ışığını bodrum kata kadar içeri alırken, doğal havalandırmaya da olanak sağlayan serin çekirdek fonksiyonu taşımakta. Çatı yüzey suyunu özellikle iç avluya yönlendiren ve yeniden kullanılması için sarnıçta toplanmasını sağlayan...