29 / 03 / 2024

Yalıtımda Rusya ihracatı

Yalıtımda Rusya ihracatı

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Rusya krizi ile birlikte bu pazara yönelik azalan ihracat faaliyetlerinin, ilişkilerin normalleşmesi ile yeniden hız kazanacağını söyledi.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mks Group Yalıtım Malzemeleri Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Eroğlu tarafından kuruldu.

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Yalıtımda U değeriyle fazladan yüzde 28 enerji tasarrufu!

Ülkemizi 57 sene kadar önce yalıtımla tanıştıran lider markalar arasında yer alan İzocam, yalıtımda U değerinin iyileştirilmesiyle 2050 yılına kadar kadar yaklaşık yüzde 28 oranında fazladan enerji tasarrufu elde edilebileceğini bildirdi.

Ruboroid Yalıtım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ruboroid Yalıtım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naime Sağ tarafından kuruldu.

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dilooğlu ve Özkan Dilooğlu tarafından kuruldu.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

Yalıtım malzemeleri ihracatının şampiyonu İzocam oldu!

İzocam "En Çok Yalıtım Malzemesi İhracatı Yapan Firma" kategorisinde birincilik ödülüne sahip oldu.

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

ODE Yalıtım'dan inşaat projelerinde verimliliği artıracak çözümler!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı beş kıtada yer alan 75’in üzerindeki ülkede yalıtım sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ODE Yalıtım, dijital dönüşümü ve sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak geliştirdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “ODE BIM Kütüphanesi”ni oluşturdu.

ODE Yalıtım ihracatın ciro içindeki payını yüzde 50'ye taşımayı hedefliyor!

Yalıtım sektöründe global bir marka olma hedefiyle faaliyet gösteren ODE Yalıtım, bu kapsamda Türkiye’de olduğu gibi dünyanın çeşitli ülkelerinde de prestijli projelerin tercihi oluyor.

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

Yalıtımda Rusya ihracatı Haberi

Yalıtımda Rusya ihracatı

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Rusya krizi ile birlikte bu pazara yönelik azalan ihracat faaliyetlerinin, ilişkilerin normalleşmesi ile yeniden hız kazanacağını söyledi. 


Türkiye ve Rusya arasında gerçekleştirilen tarihi görüşmenin, iki ülke arasında başta ekonomi olmak üzere her alandaki ilişkilerin normalleşmesi ve daha da iyiye gitmesi açısından büyük önem taşıdığını ifade eden ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan; “Açıklanan 12 maddelik mutabakat, komşumuz Rusya ile yürüttüğümüz ticari ilişkilerin geleceği açısından iş dünyasına umut verdi. Türk inşaat firmalarının Rusya’da çalışmasının yeniden başlaması, inşaat sektörünün alt sektörleri açısından da kaldıraç olacaktır. Rusya’ya yaptığımız ihracat geçmişte ciddi oranlardaydı ancak kriz sonrasında bu oran düştü. Bu düşüşü alternatif pazarlarla kapatmamıza rağmen, Rusya hiçbir zaman göz ardı edemeyeceğimiz...