25 / 04 / 2024

yalova imes çalışmaları

yalova imes çalışmaları

6.5 milyar TL değerindeki Yalova İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk kazma vuruldu. Sahaya inen iş makineleri çalışmalara başladı.   

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz: Konteyner kent kuruldu! 

Yalova'yı olası büyük ölçekli depremlere hazırlıklı hale getirmek için çalışmalarını sürdüren belediye, 718 konutun inşa edileceği mahallede 60 konteynerden oluşan barınma alanı kurdu. 

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Beyttürk İnşaat Bahreyn'de çalışmalarını sürdürüyor!

Beyttürk İnşaat, Bahreyn'den yatınmcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman Yalova'da 25 milyon dolarlık bir yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yalova'da kamu envanteri çalışmaları başladı!

Yalova'da kamuya ait olmayan yapı envanteri çalışmaları tamamlanmak üzere. Bu zamana kadar envanter çalışmalarının yapılmadığı Yalova'da kamu envanteri çalışmaları da başladı. Envanterler deprem risk belirlemeleri açısından önemli...

Çınarcık ve Altınova İmam Hatip Ortaokul çalışmaları devam ediyor!

Yapı denetim hizmetleri Yalova il müdürlüğü tarafından yürütülen Çınarcık İmam Hatip Ortaokulu ve Altınova İmam Hatip Ortaokulu'nda çalışmalar devam ediyor. Altınova İmam Hatip Ortaokulu’nun ise çatı imalatı tamamlandı.

Körfez geçiş köprüsünde çalışmalar sürüyor!

Dünyanın en büyük 4. asma köprüsünde çalışmalar hızla ilerliyor. İstanbul Yalova arasını yalnızca 6 dakikaya indirecek köprüye A Haber ekibi çıktı ve çalışmaları yerinde izledi...

Körfez Geçiş Köprüsü'nde çalışmalar hızla sürüyor!

Dünyanın en büyük 4. asma köprüsünde çalışmalar hızla ilerliyor. İstanbul Yalova arasını yalnızca 6 dakikaya indirecek köprüye A Haber ekibi çıktı ve çalışmaları yerinde izledi.

Körfez Geçiş Köprüsü'nün çalışmaları hızla sürüyor!

Yalova- Otoyol AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ali Nebil Öztürk. GebzeOrhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan Körfez Geçiş Köprüsü çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek. Köprünün 2015 yılının aralık ayında trafiğe açılması bekleniyor.

Yalova Bağlarbaşı Mahallesi'nin altyapı çalışmaları yakında başlayacak!

Yalova Bağlarbaşı Mahallesi'nin altyapı çalışmaları yakında başlayacak. Yalova Belediye Başkanı CHP'li Vefa Salman, 'Roman Mahallesi' olarak anılan bölgede yıllardan bu yana sorun olan altyapı çalışmalarının yakında başlayacağını söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü çalışmaları devam ediyor!

Yalova-İstanbul arası ulaşımı 1.5 milyar dolarlık yatırımla 6 dakikaya indirecek İzmit Körfez Geçiş Köprüsü çalışmaları devam ediyor. Köprünün kuzey temeli 15 Mart’ta atılacak. 2015 yılında tamamlanacak köprü 252 metre yükselecek...

Yalova'da gençlik merkezi inşaatı için zemin etüdü çalışmaları başladı!

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihale edilen Gençlik ve Kültür Merkezi’nin zemin etüt çalışmaları başladı. Çalışmaların ardından bölgede hafriyat başlayacak. Kısa süre içerisinde temelin atılması bekleniyor...

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ve otoyollarda çalışmalar devam ediyor!

YALOVA - İstanbul arası ulaşımı 1.5 milyar dolarlık yatırım ile 6 dakikaya indirecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ve de otoyollarda çalışmalar devam ediyor...

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

yalova imes çalışmaları Haberi

yalova imes çalışmaları

Yalova'da yaklaşık 15 bin kişiye istihdam sağlayacak olan, 6.5 milyar TL değerindeki Yalova İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar başladı. Makine imalatı, otomotiv ve beyaz eşya yan sanayi, elektrik, elektronik eşya savunma araç ve gereçleri gibi yüksek katma değere sahip ürünler üretilmesi planlanan Yalova İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde ilk kazma vuruldu. 

Yalovamız'da yer alan habere göre, projenin 2 yıl içinde tamamlanması hedefleniyor. İMES OSB hahhkında açıklama yapan Yalova-İMES Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, Kocaeli’nin Dilovası bölgesinde yer alan organize sanayi bölgesinin doluluk oranlarının yüzde 80’e  ulaştığını, bu bölgede yer almayan veya tesislerini büyütmek isteyen sanayicilerin talebi üzerine harekete geçtiklerini aktardı. 
Erboz, “Yenilikçi, milli, yerli ve yeşil üretimi kendisine misyon edinen OSB bünyesinde,...