29 / 03 / 2024

yalova kentsel dönüşüm 2014

yalova kentsel dönüşüm 2014

Yalova'da 2012 yılından itibaren toplam 117 adet riskli binadan 112'sinin dosyası onaylandı.Yalova'da Ağustos 2014 itibariyle 77 adet binanın yıkımı gerçekleştirildi. İşte Yalova'da aylara göre riskli bina tespit raporu...

Yalova'da kentsel dönüşüm kira yardımları devam ediyor!

Yalova'da kentsel dönüşüm kira yardımları devam ediyor. 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun kapsamında bugün itibariyle 109 hak sahibi kira yardımından faydalanmak için müracaatta bulundu.

Yalova'da kentsel dönüşüm bütün hızıyla sürüyor!

2013 yılı içerisinde startı İstanbul'dan verilen ve depreme daha dayanıklı binalar yapılmasını hedefleyen kentsel dönüşüm projesi Yalova'da da bütün hızıyla sürüyor. Kentsel dönüşüm kapsamında ildeki hasarlı binalar yıkılıyor...

Yalova Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Yalova Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Yalova’da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Yalova’da İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün düzenlediği “Yalova’nın Kentsel Dönüşüm Stratejisi” konulu toplantıda kentsel dönüşüm hakkında katılımcılarla fikir alışverişi gerçekleştirildi…

Yalova'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

YTSO 12. Meslek Grubu Komitesi ile Yalova Çevre ve Şehircilik İş Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Şubesi personelleri, kentsel dönüşüm konulu toplantı düzenledi.

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Yalova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Yalova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, bir kaç ay içerisinde Roman mahallesindeki kentsel dönüşüm projesinin netleşeceğini açıkladı.

Yalova Roman Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm onaylandı!

Yalova Belediyesi, Roman Mahallesi olarak adlandırılan alanla ilgili yapmış olduğu kentsel dönüşüm planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylandığını bildirdi.

Yalova Altınova'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Kentsel Dönüşümün yaygınlaştırılması amacı ile Altınova Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakamlık çalışanları ve Altınova İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda ülkedeki deprem gerçeği ele alındı.

Yalova kentsel dönüşümle 200 riskli bina yıkıldı!

Yalova'da kentsel dönüşüm çerçevesinde yürütülen çalışmalarda il merkezi ve ilçelerde bugüne kadar 200 riskli yapının yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Bursa Yalova Yolu'nda 300 milyon TL'lik kentsel dönüşüm!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkam Recep Altepe, Yalova Yolu'nda 300 milyon TL'lik kentsel dönüşüm projesi yapımı için düğmeye basıldığını açıkladı.

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yalova Yolu’nun 300 milyon TL’lik kentsel dönüşüm hamlesiyle modern bir görünüme kavuşacağını, araçlarda 10 numara yağ kullanılmasının da önleneceğini açıkladı.

Bursa Yalova Yolu´nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ekim ayı olağan meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yalova Yolu’nun 20 bin metrekarelik alanda başlatılacak 300 milyon TL’lik kentsel dönüşüm için düğmeye basıldığını söyledi...

Kentsel dönüşüm Çınarcık ve Esenköy'de devam diyor!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çınarcık ve Eseköy'de de devam ettiğini bildirdi. Çevre ve Şehircilik İI Müdürlüğü, riskli altındaki alanların dönüştürülmesi risk tespitleri yapıyor.

Yalova'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Yalova İli, Çınarcık İlçesi, Esenköy Beldesinde ve Çınarcık İlçesinde 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun gereğince, kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

yalova kentsel dönüşüm 2014 Haberi

yalova kentsel dönüşüm 2014

Yıl Aylar Riskli Bina Sayısı    Onaylanan   Yıkılan Bina Sayısı

2012 ARALIK 3 2 0

2013 OCAK 0 1 0

ŞUBAT 0 0 0

MART 4 1 0

NİSAN 1 2 2

MAYIS 1 0 1

HAZİRAN 1 1 1

TEMMUZ 1 1 0

AĞUSTOS 1 2 2

EYLÜL 4 4 1

EKİM 0 0 3

KASIM 3 1 0

ARALIK 5