25 / 04 / 2024

yalovaya arap ilgisi

yalovaya arap ilgisi

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Konuşan Ekonomi programına katıldı. Becan konuşmasında "Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak." dedi. İşte Becan'ın konuşmasından bazı kesitler..

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye'ye ilgisi tam gaz! Katar ve BAE vatandaşlarının gayrimenkul alımları katlandı!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu üyesi Orhan Sümer, Katar ve Arap Emirlikleri vatandaşlarının Türkiye’ye gayrimenkulde yoğun ilgisi olduğunu belirtti.

Arap yatırımcıların Sakarya'ya ilgisi yaz döneminde artıyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal konut satışları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Akbal, “Yaz dönemi ile Sakarya’da Arap potansiyeli öne çıkıyor” dedi.

Arap yatırımcılardan Türk konutlarına büyük ilgi!

13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart tarihlerinde Hilton Convention Center'da düzenlenecek. Fuarda, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne son zamanlarda artan ilgisi ortaya çıkacak.

Arap yatırımcı gayrimenkul kuyruğuna girdi!

Türk-Yemen İş Konseyi Başkanı Muhammed Uğurcan Barman yaptığı açıklamada “Gayrimenkul sektörüne Arap yatırımcıların ilgisi her zamankinden fazla” dedi.

Arap yatırımcıların gayrimenkule ilgisi her zamankinden fazla!

Deik Türk Yemen İş Konseyi Başkanı ve Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, Türk gayrimenkul sektörüne Arap yatırımcıların ilgisinin her zamankinden daha fazla yaşandığını söyledi...

Çambaşı Yaylası'na Arap yatırımcı ilgisi!

Ordu'nun Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda kayak merkezinin açılmasının ardından Arap yatırımcılarında ilgili arttı. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, bir Arap yatırımcının yaylaya tatil köyü yapmak istediğini söyledi.

Arap yatırımcı ilgisi hız kesmiyor!

Küresel ekonomideki belirsizlik ve körfezdeki gerginlik, Arap yatırımcıların Türkiye ilgisini arttırıyor. 15 Temmuz ihanetine rağmen Türkiye’ye ilgisi devam eden Arap yatırımcılara önümüzdeki hafta Antalya'da buluşacak.

Arap turistler Doğu Karadeniz'de konut yatırımı yapıyor!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Arap turistlerin Doğu Karadeniz'e ilgisi sürüyor. Arap turistler yaklaşık 100 bin dolar ödeyip konut yatırımı yapıyor." dedi.

Sapanca'ya Arap yatırımcıların ilgisi artıyor!

Sapanca'ya Arap yatırımcıların ilgisi her geçen gün artıyor. Siyo İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yörük Arapların Sapanca'ya yatırımlarının artacağı yönde yorumlarda bulundu

Suudi yatırımcıların Samsun'a ilgisi büyük!

istanbul 10.yıl Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesine Samsun'dan katılan Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek "Suudi yatırımcıların Samsun'a ilgisi büyük. Kente 2 milyar dolarlık yatırım hayal değil"dedi

Yalova'da satılık ev ilanları Arapça!

Yabancılara konut satışını düzenleyen yasanın ardından özellikle Arap kökenli vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yalova'da bolca Arapça satılık kiralık ilanları görmek hiç de şaşırtıcı değil.

Arap yatırımcıların Yalova'ya ilgisi arttı!

Yabancı vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Arapça ilan ve tabelalardaki artış dikkati çektiğini büyük yatırımlar yaptığını söyledi.

Yalova'ya Arap yatırımcıların ilgisi artıyor!

BİRLEŞİK Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak ve Suriye gibi ülkelerin vatandaşlarının Türkiye'de konut ve arsa satın almak için yoğun şekilde tercih ettiği kentler arasında yer alan Yalova'da Türkçe'nin yanı sıra Arapça ilan sayısı artıyor.

yalovaya arap ilgisi Haberi

yalovaya arap ilgisi

Yazlık algısı Yalova'da artık geride kaldı. Artık Yalova bir butik il. Sanayimiz var. Termal ilçelerimiz var. Dünyanın en güzel yerlerinden biri. Turizm de tek başına yetmiyor. Üniversite çalışmalarımız devam ediyor. 2 üniversite, turizm ve sanayimiz var. Bu nedenle geleceğemiz parlak. Deprem geçmişimiz var. Yeni yapılaşmamız sağlam. Daha kaliteli binalar yapıyoruz. Riski en aza indirdik. Burayı deprem kenti olarak algılamak istemiyoruz. 


Yalova'nın ekonomisinden bahsedecek isek, Yalova tek bir sektörle öne çıkmıyor. Bir çok sektör var. Yalova Türkiye sıralamasında ekonomik anlamda 13. sırada. İstihdam oranlarına baktığımız zaman tarımda yüzde 22'lerde, sanayide yüzde 33. Hizmet sektöründe de yüzde 45'lerdeyiz. Türkiye'nin ortalaması ve Yalova'yı kıyasladığımız zaman, Türkiye'de işyeri ortalaması 2015'de yüzde 4 gibi artmış ancak bu oran Yalova'da yüzde 8 oranında artmış. Yalova her...