25 / 04 / 2024

yani şehir akon ctiy

yani şehir akon ctiy

Senegal asıllı ABD'li rapçi Akon, köklerinin dayandığı ülkede 'Akon City' ismini verdiği kendi şehrini inşa etti. Yeni şehir Akon, 'Akoin' adıyla kendi dijital para birimine de sahip olacak...

Kanal İstanbul güzergahındaki Yenişehir'in tapu malikleri gizlendi iddiası!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul projesinin etrafında inşa edilecek Yenişehir, tapu aşamasında. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, tapu sürecine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulunarak kadastro cetvellerinde “Malik” yani mülkiyet sahipleri bilgisinin gizlendiğine vurgu yaptı. 

Ünlü şarkıcı Akon, yeni fütüristik şehir projesini Uganda'da başlatıyor!

Senegal asıllı ünlü şarkıcı Akon, Senegal'den sonra Uganda'da da fütüristik şehir projesini başlatacağını duyurdu.

Ünlü rapçi Akon'un fütüristik şehrinin detayları belli oldu!

Senegal asıllı dünyaca ünlü şarkıcı Akon'ın fütüristik şehir projesi "Akon City" Senegal'in başkenti Dakar'da tanıtıldı. Yaklaşık 850 hektar arazide inşa edilecek 6 milyar dolarlık projenin yapımına gelecek yıl başlanacak.

Ünlü rapçi Akon, Senegal'de kendi şehrini kurdu!

Senegal asıllı ABD'li rapçi Akon, köklerinin dayandığı ülkede 'Akon City' ismini verdiği kendi şehrini inşa etti. Yeni şehir Akon, 'Akoin' adıyla kendi dijital para birimine de sahip olacak...

YHT ile Eskişehir Antalya’ya bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Eskişehir Valisi Azmi Çelik’i ziyaret etti. Arslan, ziyereti sırasında ''Eskişehir’i Afyonkarahisar üzerinden Antalya’ya yani Akdeniz’e bağlayacağız'' dedi.

Trabzon Şehir Müzesi 24 Şubat'ta açılacak!

Büyükşehir Belediyesince hazırlanan ve yaklaşık 6 milyon liraya mal olan Trabzon Şehir Müzesi, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümünde yani 24 Şubat'ta düzenlenecek törenle açılacak.

İzmir Büyükşehir’den parke seferberliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle köylerde yürüttüğü çalışmalar tamamlandığında, 1 milyon 65 bin metrekarelik, yani Kültürpark’ın 2.5 katı kadar büyüklüğünde bir alana parke döşenmiş olacak.

Diyarbakır Yanişehir'e 720 araç kapasiteli otopark yapıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kentin otopark sorununu çözmek için Yenişehir ilçesinde inşa ettiği zemin artı iki kattan oluşan 720 araç kapasiteli çok katlı otopark hizmete girdi.

Başakşehir özel proje alanı imar planı değişikliği askıda!

Başakşehir'de 774 hektarlık Özel Proje Alanının 557 hektar yani 5 milyon 570 bin metrekaresi için hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri'ne 98.7 milyon TL değer biçildi!

Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri projesinin bugünkü değeri yüzde 18 KDV dahil olarak yani 98 milyon 716 bin TL olarak belirlendi. Kiptaş Bahçeşehir Merkez Evleri'ni Kiler GYO yapacak...

Başakşehir'de 557 hektarlık özel proje alanının imar planı askıya çıktı!

Başakşehir'de 557 hektarlık yani 5 milyon 570 bin metrekare alanı kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde iskan ruhsatı tartışması!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’da kaçak ve usule uygun olarak yapılmayan ve ruhsat bekleyen 465’e yakın bina var. Bunların 450’nin üzerinde yani tamamına yakını benden önceki döneme ait" dedi

Kiptaş'tan Başakşehir Hoşdere'de kamu personeline özel kuralı satış!

Kiptaş Hoşdere Konutları, kamu personeline özel olarak kuralı satışa sunulacak. Kamu çalışanları yani memurlara özel 600 konutluk Kiptaş Başakşehir Hoşdere projesi bir ay içerisinde satışta olacak.

yani şehir akon ctiy Haberi

yani şehir akon ctiy

ABD'li rapçi Akon Sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, Senegal’de kendi adını taşıyan bir şehir kurduğunu duyurdu, “Sizi gelecekte burada konuk etmeyi dört gözle bekliyorum” dedi.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Senegal Devlet Başkanı Macky Sall tarafından tahsil edilen 2 bin dönümlük arsa üzerine kurulacak 'Akon City'nin 10 yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Ayrıca 'AKoin’ isimli kripto para birimi kurduğunu da açıklayan rapçi, şehrinde bu para biriminin geçerli olacağını dile getirdi.

Akon söz konusu şehir projesini ilk olarak geçtiğimiz yıl duyurmuştu. Son günlerde rap müzikten daha çok iş insanı kimliğiyle gündeme gelen Akon, Afrika ülkelerine güneş enerjisi sağlayan bir proje üzerinde de çalışıyor.

Akon, daha önceki bir röportajında “Afrika’da gerçekten büyük bir etki yaratmak istiyorum” diye açıklamalarda bulunmuştu.

Evinin kirasını ödeyemeyen Chloe Loughnan İrlanda'ya...