25 / 04 / 2024

Yapı Azim Ortaklık Girişim gayrimenkul satışı

Yapı Azim Ortaklık Girişim gayrimenkul satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye ait 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Besart Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Besart Yapı Ve Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Tokgöz, Eren Çevik ve Selim Nazik ortaklığında kuruldu.

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Okan Pektaş ve Seyithan Pektaş ortaklığında kuruldu.

Nfc Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfc Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Okan Volkan Cevahiroğlu ve Volkan Cevahiroğlu ortaklığında kuruldu.

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Piroyal Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piroyal Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gören, Sinan Akbulut ve Yusuf Cengiz ortaklığında kuruldu.

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Surge Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surge Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Barış Çetin ve Ulaş Yüksel ortaklığında kuruldu.

Monstro Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Monstro Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Organizasyon Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Bayoğlu ve Kamil Girayhan Giray ortaklığında kuruldu.

Artonly Yapı Teknolojileri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artonly Yapı Teknolojileri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Köseoğlu ve Sehat Özhan ortaklığıyla kuruldu.

Deniz GYO'dan ortaklık yapısındaki değişiklik açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık yapısında dolaylı olarak oluşan değişiklik hakkında açıklama yaptı.

TMSF, Yapı Azim Ortaklık Girişim'in 7 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye ait 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Yeşil GYO'nun ortaklık aleyhine açılan davası 11 Temmuz'a bırakıldı!

Yeşil GYO ortaklık aleyhine açılan davasının 9 Mayıs 2019 tarihinde yapılan duruşmasında, yargılamanın 11 Temmuz 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi...

Yapı Azim Ortaklık Girişim gayrimenkul satışı Haberi

Yapı Azim Ortaklık Girişim gayrimenkul satışı



 Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu,Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye ait 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. Sultanbeyli'de yer alan gayrimenkullerin en düşük muhammen bedeli 305 bin TL, en yüksek muhammen bedeli 390 bin TL olarak belirlendi.

YAPI AZİM ORTAKLIK GİRİŞİM  İŞLETMESİ’NE AİT 7 ADET TAŞINMAZIN SATIŞ İLANI

1. Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye (ŞİRKET) ait Selçuklu Evleri Projesinde, İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Adil Mahallesi, 5434 ada,22 parsel sayılı 13.935,39 m2 alanlı Arsa nitelikli ana gayrimenkul üzerinde bulunan A-B-C Bloklarından oluşan mesken nitelikli aşağıda bilgileri verilen 7 adet bağımsız bölümün satışı 05.07.2019 tarihine kadar teklif alınmak suretiyle Teklif Alma Yöntemi ile yapılacaktır. Şirketin belirlediği aşağıda yazılı adrese son teklif verme günü ve saatine kadar verilecek teklif mektuplarından en yüksek teklif Şirket...