19 / 04 / 2024

Yapı Coşkun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapı Coşkun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapı Coşkun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Ehmail Akyil, Esra Köktürk ortaklığında kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

Trendy Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trendy Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mithat Coşkun tarafından kuruldu.

Aynfec Yapı Endüstriyel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aynfec Yapı Endüstriyel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Coşkun tarafından kuruldu.

Bora Coşkun İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Coşkun İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Bora Coşkun tarafından kuruldu.

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çoşkun, Kenan Çoşkun ve Orhan Çoşkun ortaklığında kuruldu.

HT Coşkun İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

HT Coşkun İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Coşkun tarafından kuruldu.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Aliefendioğlu ve Mehmet Haluk Üner ortaklığıyla kuruldu.

Serra Dönüşüm Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Serra Dönüşüm Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serra Aksakal ve Mustafa Mahmut Aksakal ortaklığında kuruldu. 

Nisa Coşkun İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Coşkun İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yakup Of ve Muhammet Ali Coşkun ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yapı Coşkun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yapı Coşkun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapı Coşkun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Ehmail Akyil, Esra Köktürk ortaklığında kuruldu.


Yapı Coşkun İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,     satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya     başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt     ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj     ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa     etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...