16 / 04 / 2024

Yapı Enerji yatırım 2015

Yapı Enerji yatırım 2015

Doğal yalıtım harçları üretimi yapan Yapı Enerji, Türkiye'de doğal izolasyon ürünleri alanında, yapı endüstrisine katma değer üretmeyi hedefliyor...

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sonay Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Dönmez, Hüseyin Yarar ve Özcan Belen ortaklığında kuruldu.

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Elektrikli otomobillere 1.2 trilyon dolarlık dev yatırım geliyor!

Elektrikli otomobillere yapılacak yatırım iki katına çıkacak, yaklaşık 1.2 trilyon dolarlık yatırım yapılması öngörülüyor.

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Many Points Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Osman Ataman, Muharrem Faik Öztunç ve Murat Başaran ortaklığında kuruldu.

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım Anonim Şirketi BM Gold Kuyumculuk İnşaat Yatırım Anonim Şirketi tarafından Maltepe'de kuruldu.

Vera Petrol Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Petrol Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da Yusuf Uçar ve Akif İshakoğlu ortaklığında kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Dyem Danışmanlık Enerji Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Dyem Danışmanlık Enerji Yatırım Limited  Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Dilara Solmaz, Murat Solmaz tarafından kuruldu.

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Sarıkaya tarafından kuruldu.

Yapı Enerji yatırım 2015 Haberi

Yapı Enerji yatırım 2015

Yapı Enerji Doğal Yalıtım Malzemeleri Ar-Ge Müdürü Arif Yüce, çalışmalarındaki temel hedefin, tamamen Türkiye'nin yerli kaynaklarını kullanarak ve geri dönüşüm konusuna da hassasiyetle eğilerek, enerji verimli ısısal konfor ve klimayı bina içerisinde en üst seviyelerde oluşturmak olduğunu dile getirdi. Yüce, bu amaçla, doğal malzemelerle üretilen son derece hafif, nefes alabilen ve mükemmel ısı yalıtımı yapabilen, uygulaması son derece kolay bir ürün ailesi olan Styronit markasını geliştirdiklerini vurguladı. Türkiye'nin bu konudaki ihtiyaçları, potansiyeli ve yapılabilecekler dikkate alındığında, firmanın üretimi ile ilgili işin henüz başında olduğunu belirten Yüce şu bilgileri verdi: "İmalatlarımızın en önemli kısmı, yapı sektörünün genelini dikkate alarak, yeni yapılan binalara, yenilikçi ve daha konforlu çözümler sunmak amacıyla iç ve dış sıva olarak yalıtıma yönelik yapılıyor. 

Bunun yanı sıra, çeşitli...