19 / 04 / 2024

Yapı İstanbul Fuarı Türk Ytong

Yapı İstanbul Fuarı Türk Ytong

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 1 Nisan'da başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin anlatılacağı ve en yeni yapı teknolojileri ve yapı ürünlerinin sergileneceği 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı, 01 – 04 Nisan 2021 tarihlerinde düzenlenecek.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Malatya Kitap Fuarı'nın alanına1,5 milyon lira kira ödendi!

Malatya'da 1 hafta- 10 gün süreli’ fuar organizasyonlarının yapıldığı fuar çadırları için, İstanbul merkezli iki yüklenici firmaya toplam 1 milyon 51 bin TL kira ödendi.

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

China Homelife Turkey Fuarı açıldı!

China Homelife Turkey Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 3. kez kapılarını açtı. Fuar 800'den fazla Çinli firmaya ev sahipliği yapıyor.

Ekobord, 40. Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

40. Yapı Fuarı 23 Mayıs'ta başladı. Fibercement yeni nesil levhalar üreten Ekobord, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara katıldı.

Yapı malzemelerinde yanmaz ürün tercih edilmeli!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu, gazbeton üretiminde dünya lideri Türk Ytong, 23-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yapılarda yangın güvenliğine dikkat çekiyor.

İDMA'da anahtar teslimi fabrika kurulum anlaşması yapılacak!

İDMA 2017 Fuarı, 90 ülkeden uluslararası yatırımcıyı İstanbul Fuar Merkezinde bir araya getirdi. İDMA 2017 fuarı'nda anahtar teslimi fabrika kurulum anlaşmaları yapılacak.

Yapı İstanbul Fuarı Türk Ytong Haberi

Yapı İstanbul Fuarı Türk Ytong

Türk Ytong, Multipor Isı Yalıtım Levhası ve Ytong 0,09 Duvar Blokları başta olmak üzere yenilikçi ürün ve hizmetlerini fuarda sergiledi. Türk Ytong Genel Müdür Yardımcı Tolga Öztoprak, fuarda yaptığı açıklamada ‘Fuarda iş ortaklıklarımızın ve sosyal paydaşlarımızın sayısını artırma imkanı bulduk ve ürünlerimizi daha geniş kitlelere tanıttık. Bütün sektörü bir çatı altında toplayan Yapı Fuarı’nın sektöre sağladığı fayda her yıl artıyor’ dedi.

Multipor yapılarda yangına kalkan oluyor

Türk Ytong fuarda, yüzde 100 yanmaz NaturePlus ve IBU (Alman Yapı ve Çevre Enstitüsü) EPD sertifikalı, “Multipor’’ ısı yalıtım levhası ile dikkatleri üzerine çekti.
Mineral esaslı Multipor Isı Yalıtım Levhası, binalarda ısı yalıtımı yetersiz duvarların, tavan ve terasların ısı yalıtımında, ısıtılmayan hacimlerin tavanlarında ve binaların konsol döşemelerinin ısı yalıtımında kullanılıyor. A1 sınıfı hiç yanmaz özellikteki...