19 / 04 / 2024

yapı kredi korayın çankaya davası sonucu

yapı kredi korayın çankaya davası sonucu

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Ankara Çankaya projesi davası lehine sonuçlandı. Davacı Çankaya Yerel Kalkınma ve Dayanışma Vakfı 'nın karara itirazını da reddetti...

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması ile sonuçlanacak olan şirket ortaklık yapısındaki değişikliğe izin verilmesi talebine Sermaye Piyasası Kurulu'ndan izin verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağanüstü genel kurul daveti ve bilgilendirme dokümanını yayınladı. 

Koray Gayrimenkul, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarını satın aldı!

Rekabet Kurumu internet sitesinden, Yapı Kredi Koray GYO'nun paylarının bir kısmının Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından devralınması işlemine Rekabet Kurulu'nun 1 Nisan 2021 tarihli Kararı ile izin verildiği öğrenildi.   

Yapı Kredi Koray GYO'nun sermaye tavanının geçerlilik süresi 2025'e uzatıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2025 yılına uzatılmasına ilişkin Esas Sözleşme değişiklik tasarısı onaylandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi davasını kazandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Yapı Ankara-Ankara Projesi davasını kazandığını açıkladı.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara davasını kazandı!

Yalçın Atlı tarafından Yapı Kredi Koray GYO'ya açılan dava şirket lehine kesinleşti ve dosya tamamıyla kapandı...

Yapı Kredi Koray GYO, İstanbul İstanbul'daki gayrimenkulleri satın aldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada İstanbul İstanbul projesindeki arsaları 11 milyon 950 bin TL bedelle satın aldığını bildirdi.

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray GYO Başkanı oldu!

Gökhan Erün, Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Süleyman Yerçil seçildi.

Yapı Kredi Koray GYO 2017 genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO 2017 genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Emekli olan H. Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevlerinden ayrıldı.

Yapı Kredi Koray GYO sorumluluk beyanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO sorumluluk beyanını yayınladı.

Hüseyin Faik Açıkalın, Yapı Kredi Koray GYO'nun başkanı oldu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu başkanı Hüseyin Faik Açıkalın, yönetim kurulu başkan vekili ise Süleyman Yerçil oldu.

Yapı Kredi Koray 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

yapı kredi korayın çankaya davası sonucu Haberi

yapı kredi korayın çankaya davası sonucu


Yapı Kredi Koray GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


26 Ağustos 2013 tarihli Özel Durum açıklamamızda belirtildiği üzere ;Danıştay 6 Dairesi tarafından  2011/634 Esas no ile görüşülen dava dosyası  karar düzeltme aşamasında  şirketimiz lehine  bozulmuş ardından Ankara 9. İdare Mahkemesi, 2013/586E. - 2013/1089K. sayılı Kararı ile Danıştay 6. Dairesi'nin bozma kararına uyarak, şirketimiz lehine davanın reddine Danıştay nezdinde temyiz yolu açık olmak üzere karar vermiş ve Davacı Çankaya Yerel Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Ankara 9. İdare Mahkemesi'nin vermiş olduğu bozmaya uyma ile davanın reddi kararına karşı temyiz yoluna  gitmişti.

Danıştay 6 dairesi temyiz isteminin reddine ve lehimize verilen kararın onanmasına, karar düzeltme temyiz yolu açık olmak üzere  karar...