20 / 04 / 2024

yapı malzemeleri ürün güvenliği semineri kayseri

yapı malzemeleri ürün güvenliği semineri kayseri

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "Yapı malzemelerinde ürün güvenliği" konulu seminer düzenlendi. Seminere katılan Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek konuşma yaptı...

Kastaş Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastaş Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Hıq Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıq Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Wyle De Yola tarafından kuruldu.

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Artar ve Gökhan Olcaşer ortaklığında kuruldu.

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crn Grup Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yeşim Biyik tarafından kuruldu.

Adsa Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adsa Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Adsa Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Ali Karaaslan, Cumalı Kurnaz ve Gökhan Kurnaz tarafından kuruldu.

Arg Kimyevi Teknolojik Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arg Kimyevi Teknolojik Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Küçükçekmece'de Nurgül Mutlu tarafından kuruldu.

Egx Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Egx Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de Alexander Neufeld, Enis Türk ve Gülsüm Çelik ortaklığında kuruldu.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Baydoğan tarafından kuruldu.

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

yapı malzemeleri ürün güvenliği semineri kayseri Haberi

yapı malzemeleri ürün güvenliği semineri kayseri

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "Yapı malzemelerinde ürün güvenliği" konulu seminer düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki programda konuşan Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, insanların yaşadıkları mekanları ellerinden geldiğince güzelleştirmek için çalıştıklarını söyledi. Çevreci bir şehir kurmak için tarihin derinliklerinden gelen birikimlerinin olduğunu belirten Bebek, "Yeni yaklaşımda ürünler piyasaya arz edilmeden bir başlangıç tip deneyine tabi tutuluyor. Üretici, fabrika üretim kontrolü ile bu test sonuçlarına eşdeğer ürünleri seri olarak üretiyor. Test sonuçlarına uygun bir performans beyanı yayınlayarak teminat altına alman ürünler piyasaya arz ediliyor" diye konuştu. 


Dağıtıcı ve satıcıların belgesiz ürün satışı yapmalarının da yasak olduğunu anımsatan Bebek, şunları kaydetti: "Bu sayede ürün etiketlerinde belirtilen performans kriterlerine göre proje müellifleri projelerini hazırlıyor. Yapı denetim...