19 / 04 / 2024

Yapı Sektörü Buluşmaları ne zaman

Yapı Sektörü Buluşmaları ne zaman

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Yapı Sektörü Buluşmaları bu yıl 21 – 22 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek. Sektör temsilcileri TSMD Mimarlık Merkezi’nde bir araya gelecek.

İnşaat sektörünün profesyonelleri bir araya geldi...

Yapı sektörü profesyonelleri, InSuppliers tarafından düzenlenen ve sürdürebilirlik alanında verimlilik, çevre dostu ürün gibi hizmetler ve yeni iş ve iletişim modellerinin ele alındığı etkinlikte buluştular.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

İnşaat sektörü 2021'in ikinci yarısından umutlu!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Paynet tarafından düzenlenen ‘Sektör Buluşmaları’ ekinlikleri gerçekleşti. Etkinlikte sektör temsilcileri 2021'nin ikinci yarısı için beklentilerini dile getirdi. 

TÜRKONFED İnşaat Sektöründe Yeni Dinamikler toplantısı yarın!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Paynet, ‘Sektör Buluşmaları’ etkinlik serisine başlıyor...

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, Yapı sektöründe çevik dönüşümü konuşuyor!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı: Çevik Dönüşüm” konusu masaya yatırıldı...

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Yeşil Mutabakat yapı sektörünü nasıl etkileyecek?

Yeşil Mutabakat Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınması için önemli bir imkan olarak belirtiliyor. Peki nedir Yeşil Mutabakat? Çimento ve yapı sektörlerini nasıl etkiler? İşte detaylar...

Yapı sektörünün 25 milyar dolarlık potansiyeli var!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Sektör olarak vatandaşlık hakkı ücretleri düşürüldüğünde, kendimize koyduğumuz hedef orta vadede 10 milyar dolardı. Ancak potansiyel olarak 25 milyar dolara ulaşabileceğimizi öngörüyoruz." dedi.

Türk yapı sektörü Afrika için buluşuyor!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 8-11 Nisan 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, yapı sektöründe birçok fırsat yaratacak...

Yapı Sektörü Buluşmaları ne zaman Haberi

Yapı Sektörü Buluşmaları ne zaman

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından 2011 yılından beri düzenlenen Yapı Sektörü Buluşmalarının 14’üncüsü Yapı Endüstri Merkezi iş birliği ile 21 – 22 Eylül 2017 tarihlerinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.


 Yapı Sektörü Buluşması’nda yapı sektöründeki tüm tarafların bir araya gelerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduğu önemli bir iletişim olanağı sunan ve gelenekselleşen bir etkinliğe dönüşecek.


Etkinliğin ilk gününde yapı sektörü firmaları, kamu ve özel sektör yatırımcı kuruluşlarla bir araya gelerek ikili görüşme yapabilecek, ikinci gün ise üyelerimiz olan mimarlık ofisleri ile görüşme imkanı sağlanacaktır.


Firma temsilcilerine iki günde çok sayıda yatırımcı kuruluş ve mimarlık ofisine tanıtım yapma imkanı sunan, güncel projeleri inceleme, kurum – kuruluş temsilcileri ile birebir tanışma imkanı sağlayan etkinliğe katılım ücreti 2 gün için 12.000 TL olup, 1 gün için 8.000...