19 / 04 / 2024

Yapım aşamasında olan statlar

Yapım aşamasında olan statlar

İngiliz Mirror gazetesi geleceğin statlarını derledi. Yeni statların yapım ve yapım aşamaları hakkında bilgi veren İngiliz Mirror gazetesinde yer alan geleceğin statları;

SGK emeklilik kaydı nasıl oluşturulur? Emekli olma aşamasında olan kişi ne yapmalıdır?

Emeklilik, birçok birey için yaşamlarının önemli bir dönüm noktasıdır ve kişisel ve mali durumlarıyla ilgili önemli kararlar içermektedir. Bu nedenle, emeklilik işlemlerini dikkatli ve bilinçli bir şekilde yönetmek, geleceğinizi güvence altına almanız açısından önemli bir adımdır.

Son dakika... Beklenen müjde geldi, sayılı günler var! EYT’den emekli olan kaç lira maaş alacak?

Ülkeyi sarsan deprem felaketinin ardından meclis çalışmalarına ara verilmesiyle birlikte, mecliste son aşamasında olan EYT çalışmalarına da ara verilmiş oldu. EYT’de sürecin uzaması ise ‘EYT iptal mı edilecek?’ sorularını akla getirmişti. Ancak son dakika müjdesi geldi.  Peki EYT’nin çıkacağı tarih

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

İBB'den Süleymaniye'deki tepki çeken inşaat için acil durdurma talebi!

Süleymaniye camii'nin yakın çevresinde yapım aşamasında olan yurt binasının İBB onay vermeden inşaatına başlanması gerekçesiyle kültür varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’na başvuruda bulunuldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yapım aşamasında olan ikinci pistinin ne zaman tamamlanacağıyla ilgili soru önergesi verdi. 

İsrail güçleri, Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi daha yerle bir etti...

Fulden Köse'ye ev sahibi şoku! 

Müzik yapımcısı olan Erol Köse ile boşanma aşamasında olan eşi Fulden Köse ev sahibi tarafından evden çıkarılmaya çalışıldı.

Avcılar'da yapım aşamasındaki binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Avcılar'da temeli atılmış yapım aşamasında olan bir binanın istinat duvarı çöktü

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ!

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların ve Taşıyıcı Kalıp İskelelerinin Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmalarında son durum!

Çanakkale Boğazı'nda yapımı süren 1915 Çanakkale Köprüsü'nde geçici çalışma halatı montajına başlanıyor.

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket ev projesi son aşamasında!

Sadakataşı Derneği'nin briket evlerden meydana gelen toplu konutlar projesinin yapımında sona gelindi. 

Tahincioğlu'ndan İstanbul'a 7 yeni proje!

Tahincioğlu, inşaat sektöründe karma kullanım projeleriyle dikkat çekiyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Kartal, Kozyatağı, Beykoz, Beylerbeyi, Ataşehir, Bahçelievler ve Çengelköy gibi birçok bölgede planlama aşamasında olan projelerimiz mevcut" dedi...

Yapım aşamasında olan statlar Haberi

Yapım aşamasında olan statlar

Tottenham Hotspur, 2008'den bu yana yeni stadını yapmayı planlıyor. 56,250 kişilik düşünülen stadın önündeki tek engel ise yapım sırasında yerel binalara zarar vereceği endişesi. Bu yüzden stat yapımında henüz somut bir adım atılamadı.



Yeni Tottenham Stadı'nın planlanan maç günü görüntüsü.




Lyon: Stade des Lumieres 59 bin kişilik olacak ve Euro 2016 maçlarına ev sahipliği yapacak. Lyon'un 1950'den bu yana ev sahipliğini yaptığı Stade de Gerland'ın yerini alacak.




West HAM: Gelecek sezondan itibaren West Ham, Londra Olimpiyat Stadı'nı kullanmaya başlayacak. 





Atletico Madrid: Madrid'in eski Olimpiyat Stadı'nın yerine yapımı devam eden La Peineta Stadı'nda Atletico Madrid maçlarını oynayacak. Stat kapasitesi 20 bin kişi artırılarak 70 bine çıkarılacak.





Valencia: Valencia'nın stadı Mestalla'nın yapımı son yıllardaki mali yetersizlikler nedeniyle sekteye uğradı.



Zenit St...