29 / 03 / 2024

yarın ataşehir sınırları belirlenecek

yarın ataşehir sınırları belirlenecek

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçenin en fazla değer yaratan bölgelerin ve Finans Merkezi olarak tasarlanan Barbaros Mahallesi'ne Torba Kanun Tasarısı ile el koyma çabalarıyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirecektir.

Değerli Konut Vergisi'nde beyanname süresi yarın doluyor!

Bir ve birden fazla konutu olan vatandaşları yakından ilgilendiren Değerli Konut Vergisi'nde beyanname süresi yarın doluyor. Türkiye sınırları içerisinde sahip olduğu konutun değeri 9 milyon 967 bin Türk Lirası'nı geçenlerin bu vergiyi ödemesi gerekiyor.

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

13 il için flaş karar geldi! Bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bugünkü 32434 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Eskişehir, Bingöl, Bursa, Kocaeli, Elazığ, Kastamonu, Kütahya, Konya, Manisa, Muğla, Sinop, Tokat ve Zonguldak'ta bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

40 dakikalık yol 15 dakikaya düşüyor! Yarın resmen açılıyor! Bakanlıktan sürücülere müjde!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Diyarbakır şehir geçişini 4 kilometre kısaltacak olan ve seyahat süresini 40 dakikadan 15 dakikaya düşüren Diyarbakır Güneybatı Çevre Yolu'nun yarın hizmete açılacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Dap Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje! 

Dap Ataşehir projesinin yer teslimi 22 Haziran 2022 tarihinde yapıldı. Projede ön talep süreci başladı... 

Dap Gayrimenkul'den Ataşehir'e yeni proje geliyor! Sağlıklı ev konsepti Ataşehir'e taşınıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ataşehir ihalesine en yüksek teklifi DAP Gayrimenkul Geliştirme verdi. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Eskişehir'de 428 ucuz konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 428 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Kanal İstanbul projesi tam gaz! Tapu sınırları belirleniyor! 

Kanal İstanbul projesi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Projenin çevresinde inşa edilecek “Yenişehir”in Başakşehir Şahintepe sınırları içinde kalan yapı adalarında tapu süreci başladı.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesi için başvuru süreci yarın başlıyor...

yarın ataşehir sınırları belirlenecek Haberi

yarın ataşehir sınırları belirlenecek

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçenin en fazla değer yaratan bölgelerin ve Finans Merkezi olarak tasarlanan Barbaros Mahallesi'ne Torba Kanun Tasarısı ile el koyma çabalarıyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirecektir.


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçenin en fazla değer yaratan bölgelerin ve Finans Merkezi olarak tasarlanan Barbaros Mahallesi'ne Torba Kanun Tasarısı ile el koyma çabalarıyla ilgili basın toplantısı gerçekleştirecektir. Toplantı 10 Eylül 2014 günü Çarşamba günü Ataşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda...