25 / 04 / 2024

Yaşam Köyü Projesi

Yaşam Köyü Projesi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Eskişehir Tepebaşı'na Yaşam Köyü Projesi kuruluyor!

AVRUPA'nın örnek akilli şehri Eskişehir Tepebaşı'nda kuruluyor. Toplamda 60 ay sürecek olan Yaşam Köyü Projesi'nin 2019 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor...

Yaşam Köyü Projesi, Eskişehir Tepebaşı'na kuruluyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Projesi, Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nden 5 milyon euro hibe alma hakkı kazandı ve Türkiye’de akıllı şehir yaratılması konusunda önemli bir adım atıldı.

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

4 maddede sitelerde yaşam kültürü!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde yaşam kültürü" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat!

Etra Holding tarafından İstanbul Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde hayata geçirilen projede 614 adet birim bulunuyor. Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 

Sağlıklı yaşam köyleri konsepti yoğun ilgi görüyor!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri İcra Kurulu Üyesi Mustafa Tayfun, "Henüz emeklilerimizin yüzde 1'ine bile hitap edecek sayıda sağlıklı yaşam köyleri yok. Şu anda 2 milyon emeklinin sağlıklı yaşam köyü için ciddi istekli olduğunu düşünüyorum." dedi.

12 soruda HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi İstanbul’un Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde hayata geçiriliyor. Proje sağlık konseptiyle 55 yaş üstü vatandaşlara yönelik olarak yapılıyor. İşte 12 soruda HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri...

Yaşam Köyü Projesi Haberi

Yaşam Köyü Projesi

Eskişehir’in merkez ilçelerinden Tepebaşı Belediyesi tarafından Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor. Proje yalnızca Eskişehir’de değil, aynı zamanda dünyada da sosyal belediyecilik alanında yapılmış önemli projeler arasında bulunuyor.

57 villanın dönüşmesiyle meydana getirilen Yaşam Köyü’nde, Alzheimer hastalarını misafir edecek konukevinden, çocuklara oyun alandan meydana getirilecek kreşe, çeşitli etkinliklerin yapılacağı beceri ve sanat atölyesinden, fizyoterapi merkezine kadar toplumun tüm kesiminin sosyal hayata katılmasına yardımcı olacak tesis yer alıyor.

Diğer yandan, engelli bireylerin çalışma hayatına katılarak çeşitli yerlerde istihdam edilmesine fırsat sunan Engelli Montaj Atölyesi de Yaşam Köyü’nün bir başka önemli bölümü oluyor.

Eskişehir’in iki merkez ilçesinden birine sahip olacak Tepebaşı Belediyesi sadece Türkiye ölçeğinde değil küresel ölçekte sürdürülebilir şehir projeleri yer alıyor. Yaşam Köyü projesi olarak...