28 / 03 / 2024

Yaşar Akbulut kimdir

Yaşar Akbulut kimdir

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Başbakan Binali Yıldırım'ın 8 Mart'taki Aliağa ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Aliağa'nın konut sorunu çözülecek!

İzmir'in Aliağa ilçesinde, son yıllarda artan göçle birlikte ev fiyatları ve kiralar ciddi şekilde artarken, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Aliağa'ya TOKİ konutları yapılacağı müjdesini verdi.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yaşar Oytuğ Yenihayat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Fethi Yaşar: Eline keser alan inşaat yapmamalı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Narlıdere'de yer alan "Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi" projesi çalışmalarını denetleyen Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, inşaat çalışmalarının tamamlandığını artık açılışa çok az bir zaman kaldığını ifade etti.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi yaza tamam!

Narlıdere Belediyesi'nin yaptığı Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tesisleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Batur, "Kentsel dönüşüm alanı içindeki bu alan Narlıdere'ye hayat katacak" ifadesini kullandı.

Yaşar Akbulut kimdir Haberi

Yaşar Akbulut kimdir

Başbakan Binali Yıldırım, 8 Mart'ta Aliağa halkıyla ENKA Spor Salonu'nda bir araya gelmiş, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması ilgili mutun yapmış ve hükümet tarafından Aliağa'ya yapılacak olan yatırımları müjdelemişti.  Yıldırım'ın ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Başbakanın gelişinin Aliağa'da bir heyecan oluşturduğunu vurguladı. Bu ziyaretin kendileri için de çok önemli olduğunu söyleyen Akbulut, "Başbakanımızın genelde illerde miting yaparken, bizi kırmayıp Aliağa'ya gelmesi bizim için çok önemliydi. Aliağa Türkiye'deki en önemli ilçelerden bir tanesi. Başbakanımız bugüne kadar bizim Aliağa ile ilgili talep ettiğimiz bütün yatırımların onayını verdi. Kendisi de o gün Aliağa'ya geldiğinde bunları dile getirdi. Bizi çok mutlu etti. Aliağa halkı da o gün yağmurlu havaya rağmen akın akın salona geldi. Salonda...