25 / 04 / 2024

Yasemin Park

Yasemin Park

Sinpaş iştiraki olan Kentsel tarafından satışa sunulan Bursa Yasemin Park, Bursa'nın ilk sitesi olma özelliğine sahip. Konutların fiyatı 100 bin YTL'den başlıyor.

Yasemin Masis'in Seyhan Park Residence çalışmaları sürüyor!

Mimar Yasemin Masis eşi Dikran Masis ile çıktığı Venedik tatili sonrasında soluğu Adana'daki Seyhan Park Residence projesinde aldı.

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

Yasemin Masis'ten Seyhan Park Residence projesine teftiş!

Mimar Yasemin Masis, Dikran Masis'in yaptırdığı Seyhan Park Residence'ta teftişte bulundu. İnşaatın mimarisi; şirketin yönetim kurulu üyesi olan Yasemin Masis'e ait. Yasemin Masis 27 haftalık hamile.

Danış Park Maltepe adres!

Danış Park Maltepe adres: Zümrütevler Mahallesi Nil Caddesi Yasemin Sokak No:2 A Blok Maltepe - İstanbul olarak belirtiliyor. Danış Park Maltepe projesinin daire fiyatları 210 bin TL'den başlıyor...

Yasemin Park'ta 210 daire internetten satışa sunuldu!

Halkbank ve Vakıfbank Bursa Yasemin Park sitesindeki toplam 210 daireyi piyasanın en az yüzde 20 altında internetten satışa çıkardı...

Halkbank'tan, Yasemin Park Sitesi'nde satılık 3 konut!

Halkbank, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Demirtaş Mahallesi, 300 ada, 11 ve 10 parselde yer alan Yasemin Park Sitesi'ndeki 3 adet konutu satışa sunuyor

Spil Dağı Milli Parkı'nı Yasemin Gümüş Mimarlık tasarlayacak

Spil Dağı Milli Parkı'nda yer alan tesislerin, mimari,peyzaj ve öncü projelerinin hazırlama hizmetlerini Yasemin Gümüş" adlı mimarlık firması yapacak

Bursa Yasemin Park'ta 173 bin 500 TL'ye!

Nergis İnşaat'ın inşa ettiği Yasemin Park projesinde yaşam 2001'den bu yana devam ediyor

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Uplife Park'ta 131 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 131 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

Yasemin Park Haberi

Yasemin Park


Uygun fiyat ve avantajlı ödeme koşullarıyla sunuluyor. Yasemin Park'ın şehir merkezine uzaklığı ise 5 dakika. 14-25 kat arasında yapılan binalarda, 1+1'den 4+1 dubleks dairelere kadar birçok seçenek bulunuyor. Stüdyo daireler 150 bin YTL'den satışa sunulurken, dubleks dairelerin fiyatları ise 400 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Garanti Bankası yapılan anlaşma kapsamında 24 aya kadar sıfır, 60 aya kadar yüzde 0.72 faiz ve 240 aya kadar ise düşük faiz oranları ile vade seçenekleri bulunuyor. 


Detaylı bilgi için: 0212 275 41 50...