19 / 04 / 2024

yaşil akasya evleri beylikdüzü

yaşil akasya evleri beylikdüzü

Beylikdüzü Yeşil Akasya Evleri'nde konut fiyatları 165 bin liradan başlıyor, 185 bin liraya kadar yükseliyor, projede 120 ay eşit taksit imkanı sağlanıyor...

Aydos Yeşilçam Evleri resmen başlıyor! Aydos Ormanı'nın yanı başına 368 konutluk yeni proje geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri'nin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu projede 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

İzmir'de heyelandan etkilenen 34 ailenin evleri tamamlandı!

İzmir Bornova Eğridere Mahallesi'nde 4 sene önce yaşanan heyelanda evleri zarar gören 34 hak sahibi, AFAD koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan müstakil konutlara kavuşmak için gün sayıyor.

Van'daki depremzedelerin örnek konutları tamamlandı!

İran'da yaşanan deprem sebebiyle Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde evleri yerle bir olan depremzedeler için inşa edilen evlerin örnek konutları tamamlandı...

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

İzmir Bayraklı'daki yeniden yapılaşmada son durum ne?

İzmir'de yaşanan depremde evleri için yıkım kararı alınan depremzedeler belirsizliklerle karşılaştı. Depremzedelerin ödeyecekleri borç miktarı ve ödeme planı henüz belli değil...

Pütürge'de 104 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 24 Ocak tarihinde yaşanan depremde evleri zarar görenler için yapılan 104 konut hak sahiplerine kurayla teslim edildi.

Ankara'daki sel mağdurlarının evleri onarılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi şiddetli sağanak yağışlar sonrası evleri zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Ağrı'da yağışlardan evleri hasar gören aileye yaşam konteyneri tahsis edildi!

Ağrı Tutak'ta yağışlar sebebiyle evleri hasar gören ve çadırda yaşayan 11 nüfuslu aileye Türk Kızılay yaşam konteyneri verdi.

Van'da evleri kullanılamaz halde olan aile sıcak yuvaya kavuştu!

Van'ın Çaldıran ilçesinde evleri kullanılamaz durumda olan aile için yeni ev yaptırıldı...

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Van'da depremzedelerin barınması için konteynerler kuruluyor!

Van'ın Başkale ilçesinde 23 Şubat tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören Özpınar Mahallesi'ndeki depremzedeler, geçici barınmalarının sağlanması için kurulan 146 konteynere yerleşmeye başladı.

yaşil akasya evleri beylikdüzü Haberi

yaşil akasya evleri beylikdüzü

Yılmaz İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde 10 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Yeşil Akasya Evleri 10 katlı 6 bloktan meydana geliyor. Projede toplam 120 konut bulunuyor. Projedeki konutlar 3 oda 1 salon 125 metrekare olarak tasarlandı.


Beylikdüzü Yeşil Akasya Evleri'nde konut fiyatları 165 bin liradan başlıyor 185 bin liraya kadar yükseliyor, projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor, firma bünyesinde belirlenen ödeme planında ise yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan tutar 120 ay eşit taksit ile ödenebiliyor.


Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Yeşil Akasya Evleri'nde; 24 saat güvenlik, otopark alanları, yapay şelale, çocuk oyun alanları ve geniş yeşil alanlar bulunuyor. 


Beylikdüzü Yeşil Akasya Konutları İhlas Marmara Evleri'nin karşısında, Eston Deniz Evleri'ne komşu konumda yükseliyor. Proje yüzde 90'lık yeşil alanıyla dikkat çekiyor.


0212 876 76 71