28 / 03 / 2024

yassıada inşaat ne durumda

yassıada inşaat ne durumda

Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda geçen yıl başlatılan imar çalışmaları, tüm hızıyla sürüyor. Kaba inşaatların yüzde 80'inin tamamlandığı adada, doğal dokunun artırılması için çok sayıda ağaç ve bitki türü dikilecek.

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ada İnşaat Kuyumculuk Tekstil Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Demir tarafından kuruldu.

Group Ada İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Ada İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mürteza Ada tarafından kuruldu.

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

Nehir Ada İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nehir Ada İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın kaba inşaatı yıl sonunda tamamlanacak!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutların kuraları Haziran'da çekilmişti. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne? Kaba inşaat ne zaman bitecek?

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Kop Dağı Tüneli inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Kop Dağı Tüneli inşaatının tamamlanma tarihi ve projede çalışan işçilerin maaş ödemelerinde yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatı ne durumda?

18 Mart 2022' tarihinde açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Köprünün iki ayak aralığı Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılıyla anlamlandırılarak 2023 metre olacak...

yassıada inşaat ne durumda Haberi

yassıada inşaat ne durumda

İsmi "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak değiştirilen, 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin simgesi Yassıada'da geçen yıl başlatılan imar çalışmaları hızla devam ediyor.


Kaba inşaatların yüzde 80'inin tamamlandığı adada, doğal dokunun artırılması için çok sayıda ağaç ve bitki türü dikilecek. 


AA muhabirlerinin proje yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Türk siyasi tarihinde derin izler bırakan, Demokrat Partililerin yargılandığı ve dönemin başbakanı Adnan Menderes'in idam edildiği Yassıada'daki imar çalışmaları, "Demokrasi ve Özgürlük Adası Kültür ve Turizm İnşaatı" adıyla yürütülüyor. 


Kültür ve Turizm Bakanlığına ait, yap-işlet-devret modeliyle yatırımı ve işletmesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Gümrük ve Turizm İşletmeleri Şirketince üstlenilen çalışmalar, Mesa Holding'in taahhüt projeleri arasında yer alıyor.


Çalışmalar, Yassıada'da 103 bin 750 metrekarede gerçekleştiriliyor. Bunun 61 bin 847 metrekaresi, kullanım alanı olarak düzenleniyor. 


- Kaba inşaatların...